Zell am See

Smučanje Zell am See

Še eno doživetje več ... v smučarskem središču Zell am See.

Tu je ena najpomembnejših dopustniških regij v vsej Avstriji, ki je obenem najbolj prijazna do družin. Zell am See - Kaprun ni brez razloga na mednarodni ravni na seznamu najbolj zaželenih destinacij za dopustovanje.

Zimske počitnice v smučarskem središču Zell am See so več kot le zabava na snegu.

130 kilometrov smučarskih prog na 49 pobočjih za vse težavnostne stopnje vas ne bo pustilo ravnodušnih. Prav vsak, od začetnika do profesionalnega smučarja, lahko najde svoje sanje na smučiščih v okolici Zell am See. Tudi deskarji boste prišli na svoj račun, saj je za vas zgrajen funpark na ledeniku in half pipe na Schmittenhöhe. Prav tako je poskrbljeno za freeriderje.

Od vrhov do doline je nešteto možnosti za sprostitev: kopanje, golf ali pohodništvo. Ponudbe središča Zell am See krepijo dušo in telo.

Ob vhodu v čudovito mesto Zell am See - Kaprun je 2.000 m visoka gora Schmittenhöhe. Čudovite pohodniške poti s panoramskim razgledom so le lučaj stran od središča mesta.

Priporočeno je tudi raziskovanje središča Zell am See Austrija. Ulice z nakupovalnimi središči in restavracijami vas zagotovo ne bodo razočarale. Med obiskovalci mesta je priljubljena tudi tržnica.

Če si želite zaplavati v čisti jezerski vodi, je jezero Zell le lučaj stran od centra. Za vaše dobro počutje bosta poskrbeli topla voda in čudovita obala.

Zell am See

Smučišče Zell am See

Splošne informacije

Min. višina: 757 m
Max. višina: 2000 m

Povezave

Letališče: Salzburg, 90 km
Železniška postaja: Zell am See, 0 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 77 km
Najdaljša steza: 7 km
Steze za tek na smučeh: 20 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 25 km
Rdeča: 27 km
Črna: 25 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača