O nas

Vodilni rezervacijski sistem za počitnice v gorah, MountVacation pomaga vsem ljubiteljem gora, tako poleti kot pozimi, enostavno pregledovanje, primerjanje in rezerviranje počitnic. V rezervacijski sistem se prijavljajo namestitvene kapacitete in storitvena podjetja (smučarske šole, izposojevalnice opreme, organizatorji izletov...), ki preko svojih vmesnikov ponujajo proste kapacitete, cene in različne promocije uporabnikom in obiskovalcem MountVacation.com spletne strani. MountVacation sistem vse podatke agregira in ponuja možnost rezervacij. Rezervacije so potrjene več ali manj takoj, s prejetimi dokumenti pa potniki prevzamajo rezervirane storitve na destinaciji.

Ker je vsak partner odgovoren za svojo vsebino in ponudbo, na MountVacation.com praktično ne prihaja do reklamacij. V preteklem letu smo imeli manj kot 1% reklamacij.

Naša mreža partnerjev presega že 6.500 različnih objektov in partnerjev in pomaga že preko 100.000 ljudem mesečno, pri iskanju svojih najboljših počitnic. Naši obiskovalci prihajajo iz vseh koncev sveta, spletno stran pa lahko pregledujete v 8 različnih jezikih.