Terme Radenci

Kje se nahajajo »Terme Radenci«?
Zdravilišče Radenci se nahajajo v Radencih v mirnem okolju, ki ga obroža velik park za sprostitev. Od Murske Sobote so Radenci oddaljeni 10 km, od Maribora pa 45 km.

Za koga so primerne »Terme Radenci«?
Zdravilišče je primerno za odrasle in vse tiste ki želijo obiskati zdravilišče zaradi zdravstvenih razlogov.

Kakšna je temperatura vode v »Termah Radenci«?
Temperatura vode se giblje med 30 °C in 33 °C.

Koliko vodnih površin imajo »Terme Radenci«?
Zdravilišče ima 10 bazenov, ki so polnjeni s termalno vodo. Skupno je vodnih površin več kot 1.400 m2. V notranjem delu najdemo en notranji bazen s termomineralno vodo, en večji plavalni bazen z navadno vodo, en bazen za knajpanje, deročo reko s slapovi in pod ter nadvodnimi masažami, en notranji bazen s podvodnimi masažami in en otroški bazen. Na zunanjem kopališču se nahaja en zunanji bazen s termomineralno vodo, en mladinski bazen in en zunanji otroški bazen.

Kakšne so savne v »Termah Radenci«?
Savne so v zdravilišču raznolike: več finskih, turških, zeliščnih in infrardečih savn.

Aktivnosti za odrasle v »Termah Radenci«?
Zdravilišče Radenci ponujajo številne brezplačne vadbe in aktivnosti v bazenih za odrasle obiskovalce. Širša ponudba zajema aqua fitnes, vadbo za srčne bolnike in dihalne vaje, nordijsko hojo, kegljišče, namizni tenis in izposojo koles. Na voljo je športna dvorana primerna za nogomet, tenis in ostale dvoranske športe.

Dodatne aktivnosti v »Termah Radenci«?
Okolica ponuja mnogo izletnih točk kot so obisk muzeja Špital, obisk vinogradov z degustacijo, ogled stare zidanice Belak, ribolov ali obisk Ribiškega doma Hrastje Mota. Za bolj aktiven oddih se obiskovalci odpravijo na kolesanjerje okoli Radenskega vrhu, Kapelskega vrhu in mnogo drugih destinacij. Priljubljene sprehajalne poti so Atilova pot, Pot med vrelci življenja, Tematska pot od kamna do železa, pot sv. Martina Tourskega in pot ob Muri. V bližini se nahaja tudi golf igrišče z devetimi igralnimi luknjami Radenci.

Restavracije v bližini »Term Radenci«
V Radencih je več ponudnikov gostinskih obratov, od zdravilišča so oddaljeni nekaj sto metrov. V bližnjih krajih pa imajo gosti možnost obiska lokalnih gostišč in kmečkih turizmov, ki se ponašajo z lokalnimi specialitetami in domačim vinom.

Živilske trgovine v bližini »Term Radenci«
Do najbližje živilske trgovine goste loči 600 metrov.

Radenci

Splošne informacije

Min. višina: 185 m
Max. višina: 202 m

Povezave

Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje