Smučanje Bad Kleinkirchheim

Terme Bad Kleinkirchheim

V Bad Kleinkirchheimu vas pričakuje več kot 100 km urejenih smučarskih prog in 25 modernih žičnic. Snežni bari, tipične avstrijske restavracije ob smučišču ter 97% zasneževanje prog poskrbijo, da boste svoj oddih lahko užili v polni meri!

Za otroke: otroška proga, otroška vlečnica, otroški snežni park, varstvo za otroke, tekoči trak za otroke.

Izposoja: smuči, smučarskih čevljev, smučarskih palic, snowboardov, smuči za turno smuko, telemark smuči, depot za smuči.

Prosti čas: bari, restavracije, diskoteke, wellness, sankanje, drsanje, streljanje na ledu, izleti s sanmi, planinarjenje, pohod s krplji po snegu, chalet bari, šola smučanja ...

TERMALNA PONUDBA

V Bad Kleinkirchheimu pa niso dobrodošli le smučarji, saj je destinacija poznana po svoji vrhunski wellness ponudbi. Bad Kleinkirchheim je med drugim prva destinacija v Avstriji, ki je prejela certifikat "alpski wellness" za svojo izjemno ponudbo. Kar koli si srce zaželi, boste zagotovo našli tukaj, v alpskem zdraviliškem središču Bad Kleinkirchheim.

Terme St. Kathrein nudijo sprostitev, ki je prilagojena vsem zahtevam obiskovalcev. Terme St.Kathrein imajo pestro ponudbo bazenov različnih velikosti, masažnih bazenov, vodnih slapov, za popolno sprostitev pa so na voljo tudi tepidarium in vitarium, savne, parna kopel in več vrst masaž.

Tudi drugo termalno središče v Bad Kleinkirchheimu, Römerbad , vas zagotovo ne bo razočaralo, saj se kopališče pri ponudbi in oblikovanju dotakne rimske tematike. V notranjosti so 4 savne, wellness bar, kozmetični salon s pestro ponudbo masaž, »Amphitheater« s polivki ter dvonadstropni atrij s stopniščem in vodnjakom. Vaši najmlajši bodo uživali v Romanum-u, kjer se na pribl. 500 m2 raztezajo otroški bazeni, barvne luči, bazen za najmlajše s toboganom, animacije, sprostitveni prostor za odrasle, ipd...

Smučišče Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim

Splošne informacije

Min. višina: 1100 m
Max. višina: 2055 m

Povezave

Letališče: Klagenfurt, 50 km
Železniška postaja: Spittal&Villach, 30 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 103 km
Najdaljša steza: 4 km
Steze za tek na smučeh: 40 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 18 km
Rdeča: 77 km
Črna: 8 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača