The Alpine Palace New Balance Luxus Resort

Reiterkogelweg 169, 5754 Saalbach 47.379387506218585,12.59594589471817 Telefon: +43 670 3062060 Prikaži na zemljevidu

Hotel Alpine Palace se nahaja neposredno ob žičnici Reiterkogelovem v Hinterglemmu in ponuja dostop do smučarskega središča Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn, velik spa, nagrajeno gurmansko restavracijo ter brezplačen WiFi v vseh prostorih.

Eleganten spa Alpine Palace v velikosti 2000 m² nudi 9 različnih savn in parnih kopeli, infrardeče kabine, notranji bazen, vodno prho z ledenim vodnjakom ter raznolične sobe za sprostitev. Razgibate se lahko tudi v zunanjem bazenu s koncentrirano slano vodo, v vroči kopeli ali leseni kajži. V 1. nadstropju najdete finsko savno in sobo za sproščanje z razgledom na okoliške gore (360°). V lepotnem salonu Body & Soul Centre se lahko naročite na kvalitetne spa in lepotne tretmaje, pri katerih uporabljajo razkošne produkte. V fitnesu je na voljo sodobna oprema znamke Technogym.

V restavraciji Arte Vinum z vinsko kletjo, ki je bila nagrajena z 2 kuharskima kapama Gault Millau, lahko uživate v kulinaričnih vrhuncih, prav tako pa lahko posedite v tradicionalni restavraciji Bürgerstube, sodobnih restavracijah Palace in Red Oyster ter v prijetni restavraciji Rauchkuchl. Posedite lahko tudi na terasi za sončenje, na zimskem vrtu in v elegantnem baru Woods s koktajli.

V sklopu letovišča je organizirana šola smučanja in deskanja s profesionalnimi inštruktorji, možen pa je tudi najem smučarske opreme. Če vas smučanje ne zanima, se lahko odpravite na pohod s krpljami ali na tek na smučeh.

Poleti je na voljo notranji športni program z usposobljenimi pohodnimi vodniki, vključno z gorskimi kolesarskimi izleti, s tenisom, z vožnjo s kanujem, z raftom in s soteskanjem. Organizirajo tudi vodene pohodniške izlete ob sončnem vzhodu.

Na razpolago so široka paleta igrač in dejavnosti, profesionalno varstvo otrok ter 4 sodobno opremljene konferenčne sobe.

Pozimi vas lastnik 1-krat tedensko povabi v njihovo kmečko počitniško kočo, kjer lahko pozimi ves dan smučate, poleti pa si privoščite pozen zajtrk v gorah. Na voljo so tudi ustvarjalne delavnice iz lesa, helikopterski leti, izposoja avtomobila Tesla in električnega kolesa z doplačilom, najdete pa tudi polnilno postajo za električna vozila.

Od konca maja do konca oktobra prejmete kartico Joker, ki omogoča številne brezplačne ugodnosti in popuste, vključno z uporabo lokalne žičnice ter avtobusov.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve The Alpine Palace New Balance Luxus Resort

Soba s /z 5 posteljami
MAX 5 5 postelj
Triposteljna soba
MAX 3 3 postelje
Dvoposteljna soba deluxe z balkonom
45 m2 WiFi MAX 2 1 kopalnica 2 postelji
1x soba: 1x King size postelja, 1x raztegljivi kavč
TV
balkon
radio
LCD TV
minibar
nekadilska
ločen WC
sef
brezžična internetna povezava
Suita 5 oseb junior z balkonom
60 m2 WiFi MAX 5 1 kopalnica 2 postelji + 3 dodatna ležišča
1x soba: 1x King size postelja, 1x raztegljivi kavč
TV
balkon
radio
LCD TV
minibar
nekadilska
ločen WC
sef
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve The Alpine Palace New Balance Luxus Resort

Lokacija namestitve The Alpine Palace New Balance Luxus Resort

47.379387506218585
12.59594589471817