Holiday House Martina

Kovnici bb, 20270 Vela Luka 42.988892,16.684692 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Ta sredozemska kamnita sončna hiša se nahaja med oljčnimi nasadi, ki se raztezajo vse do morja, in je obkrožena z zidovi nekdanjih delavcev.
Hiša je na samem s prekrasnim pogledom na otok Hvar. Vsebuje dve spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom in stranišče s tušem.
Poganja jo sončna energija. Zunaj je velika terasa in zidani kamin. Prav tako ima 2 parkirna mesta.
Globoki zaliv Žukova, ki je oddaljen 6 km od Vele Luke, ima zadnji del ceste makadam.
Zaliv je obrnjen proti otoku Hvar in obdan z borovim gozdom. V zalivu se nahaja nekaj vikendic, ki so v preteklosti služile kot zavetje ribičem v primeru slabega vremena.
Danes so prilagojene za namestitev gostov, ki si želijo miru in samote ter uživanja v popolni naravi. Zadnji del poti je makadamska cesta dolga približno 500 metrov.
Vse hiše, ki se nahajajo v zalivu Žukova, so tipa robinzonskega in nimajo električne energije iz mestnega omrežja, temveč jo dobijo s pomočjo sončne energije.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Holiday House Martina

3-sobna vila 4 osebe - terasa, pogled: na morje
WiFi MAX 4 2 spalnici in 2 kopalnici 4 postelje
Ta sredozemska kamnita sončna hiša se nahaja med oljčnimi nasadi, ki se raztezajo vse do morja, in je obkrožena z zidovi nekdanjih delavcev. Hiša je na samem s prekrasnim pogledom na otok Hvar. Vsebuje dve spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom in stranišče s tušem. Poganja jo sončna energija. Zunaj je velika terasa in zidani kamin. Prav tako ima 2 parkirna mesta. Globoki zaliv Žukova, ki je oddaljen 6 km od Vele Luke, ima zadnji del ceste makadam. Zaliv je obrnjen proti otoku Hvar in obdan z borovim gozdom. V zalivu se nahaja nekaj vikendic, ki so v preteklosti služile kot zavetje ribičem v primeru slabega vremena. Danes so prilagojene za namestitev gostov, ki si želijo miru in samote ter uživanja v popolni naravi. Zadnji del poti je makadamska cesta dolga približno 500 metrov. Vse hiše, ki se nahajajo v zalivu Žukova, so tipa robinzonskega in nimajo električne energije iz mestnega omrežja, temveč jo dobijo s pomočjo sončne energije.
TV
dnevno-bivalni prostor
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Holiday House Martina

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Lokacija namestitve Holiday House Martina

    42.988892
    16.684692