1. Splošna lokacija in nadmorska višina:

Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves je slikovita počitniška destinacija, ki se nahaja v francoskih Alpah. Nahaja se v regiji Savoie in ponuja dih jemajoče razglede ter čarobno alpsko vzdušje. Smučišče se nahaja na minimalni nadmorski višini 1.550 metrov in doseže najvišjo nadmorsko višino 2.620 metrov, kar zagotavlja odlične snežne razmere skozi celotno sezono.

2. Smučišča:

Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves se ponaša z raznoliko ponudbo smučišč, primernih za vse stopnje smučarjev. Začetniki lahko uživajo na nežnih pobočjih in posebej namenjenih učnim območjih, medtem ko lahko srednje izkušeni smučarji raziskujejo obsežno mrežo modrih in rdečih prog. Napredni smučarji bodo našli izzive na črnih progah in možnosti za smučanje izven urejenih prog, da zadovoljijo svojo željo po adrenalinu. Z več kot 310 kilometri prog je nekaj za vsakogar. Poleg tega je to smučišče povezano z večjim smučiščem Les Sybelles, ki ponuja skupno 393 kilometrov prog. Smučarska vozovnica, znana kot "Les Sybelles Pass", omogoča dostop do vseh povezanih smučišč znotraj Les Sybelles.

3. Poletne in zimske izkušnje:

Poletje:

Za družine Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves ponuja številne aktivnosti na prostem. Otroci lahko uživajo v pohodništvu, gorskem kolesarjenju in jahanju v prelepem alpskem okolju. Smučišče ponuja tudi varstvo otrok in različne dogodke ter zabavo za družine.

Skupine prijateljev se lahko podajo na razburljive pustolovščine, kot so jadralno padalstvo, canyoning in plezanje. Zaradi bližine smučarskih poti in gorskih vrhov je to idealna destinacija za ljubitelje aktivnosti na prostem. Poleg tega živahno nočno življenje in après-ski zagotavljata nepozabne trenutke s prijatelji.

Pari, ki iščejo romantični oddih, bodo v Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves našli mir in sprostitev. Smučišče ponuja slikovite sprehode, wellness storitve in prijetne gorske restavracije, kjer lahko uživajo v okusni lokalni kulinariki. Dih jemajoči razgledi in mirno vzdušje ustvarjajo popolno okolje za romantični pobeg.

Zima:

Družine, ki obiščejo smučišče pozimi, lahko izkoristijo odlične smučarske šole in posebna otroška območja. Smučišče nudi varno in zabavno okolje za otroke, kjer se lahko učijo in zabavajo na smučišču. Poleg tega so na voljo različne družinske aktivnosti, kot so sankanje, drsanje na ledu in pohodništvo s krpljami.

Skupine prijateljev lahko doživijo razburljivost smučanja ali deskanja na obsežnih progah Les Sybelles. Smučišče ponuja živahno après-ski vzdušje z živahnimi bari in restavracijami, ki zagotavljajo nepozabne trenutke s prijatelji. Ljubitelji smučanja izven urejenih prog lahko raziskujejo nedotaknjene proge in uživajo v adrenalinu freeridinga.

Pari lahko uživajo v romantičnih trenutkih na smučišču, obkroženi z osupljivimi alpskimi razgledi. Udobne gorske restavracije smučišča so idealen kraj za svečano večerjo ob izvrstni lokalni kulinariki. Mirna atmosfera in čudoviti razgledi naredijo Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves idealno destinacijo za romantični zimski oddih.

4. Najboljši meseci za potovanje:

Najboljši meseci za obisk Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves poleti so od junija do septembra, ko je vreme prijetno in so na voljo številne aktivnosti na prostem. Pozimi se smučarska sezona običajno odvija od decembra do aprila, najboljše snežne razmere pa so običajno v januarju in februarju.

5. Priljubljene restavracije in bari:

V območju 5 km od podanega geokoda se nahajajo nekatere priljubljene restavracije in bari v bližini Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves, med njimi:
- Restavracija Le Barock: Ponuja prijetno vzdušje in meni s tradicionalnimi savojskimi jedmi.
- Le Chalet de l'Ours: Očarljiva gorska restavracija, znana po okusni regionalni kuhinji in panoramskih razgledih.
- Le Barock Café: Živahen bar s široko ponudbo pijač in gostovanjem glasbenih dogodkov.

6. Letni dogodki:

Na žalost v tem času ni organiziranih posebnih letnih dogodkov v Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves.

7. Priporočilo:

Toplo priporočamo družinam, parom in skupinam prijateljev, da vsaj enkrat v življenju obiščejo Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves. Ta očarljiva počitniška destinacija ponuja popolno mešanico naravne lepote, razburljivih aktivnosti na prostem in toplega alpskega vzdušja. Ne glede na to, ali iščete družinam prijazne pustolovščine, romantične trenutke ali razburljive izkušnje s prijatelji, Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves ima vse to. Zaupajte naši strokovnosti in rezervirajte svoje naslednje počitnice z MountVacation, da ustvarite nepozabne spomine v tem čudovitem alpskem raju.

Smučišče Les Sybelles - Saint Sorlin d'Arves

Splošne informacije

Min. višina: 1500 m
Max. višina: 2620 m

Povezave

Letališče: Chambery, 80 km
Železniška postaja: Saint jean de maurienne, 22 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 120 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Zelena: 32 km
Modra: 44 km
Rdeča: 29 km
Črna: 15 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača