Zakaj MountVacation:

Pri MountVacation želimo na novo definirati izkušnjo smučarskih počitnic z individualnim pristopom, obsežnim strokovnim znanjem in največjo izbiro paketov. Naša predanost zagotavljanju izjemnih storitev nas ločuje od drugih spletnih rezervacijskih platform. Tukaj so razlogi, zakaj je MountVacation najboljša izbira za vaše naslednje nepozabne zimske počitnice:

Izbira brez primere: Ponujamo najširšo paleto smučarskih destinacij, hotelov, apartmajev in koč, kar vam omogoča, da izberete popoln dopust, ki ustreza vašim željam.

Strokovno vodstvo: Naši izkušeni svetovalci so tudi sami navdušeni smučarji. Z neposrednim poznavanjem vsakega smučišča vas vodijo pri izbiri idealne destinacije in paketa, kar zagotavlja nepozabno doživetje.

Priročnost in prilagodljivost: Ne glede na to, ali raje rezervirate prek spleta ali se pogovarjate z našimi svetovalci po telefonu, vam olajšamo načrtovanje počitnic. Možnost plačila na več obrokov zagotavlja tudi finančno fleksibilnost.

Strokovno znanje o smučanju: Poznavanje smučanja naše ekipe zagotavlja, da boste prejeli prilagojene nasvete o destinacijah, samih smučiščih in družinam prijaznih možnostih. Smo vaši zanesljivi svetovalci, ki zagotavljajo brezhiben in nepozaben dopust.

Izčrpne informacije: Zagotavljamo izčrpne opise smučišč, smučarske zemljevide in vpogled v destinacije, kar vam pomaga pri sprejemanju pravih odločitev o vaši destinaciji.

Izjemna podpora: Naša strokovna podpora je na voljo prek telefona in spletnega klepeta od 7. do 19. ure. Ne glede na vaša vprašanja smo tukaj, da vam zagotovimo točne in pravočasne informacije.

Podpora v več jezikih: MountVacation se ponaša z mednarodno ekipo, ki ponuja podporo v več jezikih, vključno s slovenščino, hrvaščino, angleščino, francoščino, italijanščino, nemščino in srbščino. Jezik ne bo nikoli ovira za pogovor in rezervacijo.

Enostavni paketi: Izbirajte med paketi samo z nastanitvijo ali paketi z namestitvijo in smučarsko karto. Naše pregledne cene, vključno s popusti za otroke, odpravljajo izzive skritih stroškov in negativnih presenečenj.

Pristop, osredotočen na stranko: Naše poslanstvo se vrti okoli vašega zadovoljstva. S skoraj 70.000 zadovoljnimi strankami v pretklem letu smo ponosni na svoj sloves odličnih cen, zanesljive podpore in profesionalne storitve.

Vizija prihodnosti: MountVacation si prizadeva biti najboljši evropski ponudnik smučarskih in gorskih počitnic. Z desetletjem in pol izkušenj od leta 2007 je naš cilj postati vaš zaupanja vreden partner za nepozabne počitnice, ki vam zagotavljal varnost, zadovoljstvo in nepozabne spomine na potovanja.

Vedno ko izberete MountVacation, ne rezervirate samo počitnic; odpravljate se na potovanje, ki je bilo skrbno pripravljeno, strokovno in v želji po uresničitvi vaših želja o smučarskih počitnicah.