Country House Trata

Zgornje Rute 90, 4282 Gozd Martuljek 46.485897,13.828136 +386 4 207 50 00 Prikaži na zemljevidu

Country house Trata v Kranjski Gori je prenovljena kmečka hiša, ki ohranja kulturno dediščino podeželskega okolja. Umeščena je v idilično Zgornjesavsko dolino, obkroženo z gorskimi vršaci, z osrednjo skalno piramido Špika, kar še poudarja čar mogočne domačije. Pri prenovi je obdržala alpski tip gradnje, ki ga odlikuje skrbno izbran gradbeni material, predvsem les, ki dopolnjuje zidane posebnosti objekta. K idiličnosti domačije prispeva mogočna lipa, ki kot njen zaščitni znak takoj pritegne naš pogled.

Tudi notranjost Country House Trate v Kranjski Gori je obnovljena s spoštovanjem preteklosti, z veliko domišljije, z izvirnimi idejami in z umetniškimi prijemi. Prostori so prenovljeni s pridihom izginjajočega sloga naših prednikov in s spretno vključitvijo sodobnih elementov, ki omogočajo moderno bivanje. Ohranjeni so eksponati, ki spominjajo na starinsko kmečko okolje. Prava izbira barv, materialov in grobo obdelanega lesa daje občutek topline in domačnosti, ustvarja prijetno okolje v katerem se čas ustavi. Na lesenih podih je nameščeno staro rustikalno pohištvo, obdelano z naravnimi, okolju prijaznimi olji in voski. Unikatne so ročno izdelane masivne postelje, okrašene z izvirnimi rezbarijami. Vsak kos pohištva je edinstven in daje prostoru celovitost. Uporabljeni so pozabljeni starinski predmeti, ki obdelani z oblikovalskim občutkom bogatijo vse kotičke bivalnih prostorov. Tudi kuhinjam, kopalnicam, ki za svojo funkcijo potrebujejo sodobno opremo, so dodani elementi, ki obujajo spomin na preteklost. Krasijo jih ročno izdelani, glineni mozaiki, ki vnašajo v te prostore prijetno barvitost. Vse prostore krasijo ročno izdelani okrasni predmeti, ročno oblikovana svetila iz gline, slike, fotografije, ki vzbudijo občutek, da se nahajate v galeriji. Country house Trata ima več bivalnih enot. Na voljo so apartmaji za 4 osebe, 5 oseb, dva apartmaja za 6 oseb, apartma za 8 oseb ter dva apartmaja za 10 oseb.

Apartmaji so opremljeni s smart-TV-jem, Wi-Fi, pomivalni strojem, steklokeramična ploščo, mikrovalovno pečico, hladilnikom z zmrzovalnikom, grelnikom za vodo, aparatom za kavo, kuhinjsko posodo, sušilnikom za lase, posteljnino in brisačami.

Poleg Country House Trate je garažni prostor, kjer se nahaja ski room za smučarsko opremo in shranjevanje koles. Na posestvu vam je na voljo tudi oprema za peko na žaru.

Domačija pa ima tudi 3000 m2 velik travnik s čudovitim pogledom na goro Špik, kjer bo postavljeno balinišče, igrišče za odbojko, mali nogomet in druge družabne športe .

Za parkirišče je poskrbljeno pred domačijo.

Hišni ljubljenčki v Country House Trata niso dovoljeni.

Gostje so na domačiji največkrat pohvalili stilno opremljenost apartmajev z moderno domačim slogom, lokacijo s primernim izhodiščem za raziskovanje okolice ter prijaznost osebja.

Oddaljenost objekta od:
 • : 3518m
 • Najbližjega smučišča: 3976m
 • Trgovine z živili: 1040m
 • Bara, puba: 3500m
 • Proge za tek na smučeh: 100m
 • Reke: 300m
 • Golf igrišče: 3500m
 • Jezera: 8765m
 • Centra vasi: 4000m
 • Kolesarske poti: 500m
 • Spa center: 500m
 • Restavracije: 410m
 • Glavnega smučišča: 4000m
 • Plaže: 28613m
 • Postaje smuč. avtobusa: 100m

Razpoložljivost namestitve Country House Trata

3-sobni apartma 10 oseb deluxe - terasa, pogled: na gore
150 m2 WiFi MAX 10 2 spalnici in 2 kopalnici 4 postelje + 6 dodatnih ležišč
2x soba: 2x dvojna postelja 1x dnevno-bivalni prostor: 1x raztegljivi kavč
TV
cd predvajalnik
radio
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
nekadilska
ločen WC
ločena kuhinja
žar
internetna povezava
shramba za smuči
kamin
primerno za invalide
terasa
Kitchenette
ločen dnevni prostor
brezžična internetna povezava
Studio apartma 4 osebe - terasa, pogled: na gore
45 m2 WiFi MAX 4 1 kopalnica 2 postelji + 2 dodatni ležišči
Apartma je primeren za do 4 oseb. Ima teraso od koder se razprostira čudovit pogled na goro Špik. Nudi veliko posteljo za 2 osebi, jedilni kot z rustikalno masivno mizo, dvema sedežnima garniturama, ki sta obenem tudi postelje, LCD televizor, kopalnico z izbranimi detajli (sušilec za lase, tuš, WC) ter kuhinjsko nišo s steklokeramičnim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalnovno pečico in vso potrebno posodo.
TV
LCD TV
opremljena kuhinja
žar
internetna povezava
shramba za smuči
primerno za invalide
terasa
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
brezžična internetna povezava
3-sobni apartma 6 oseb standard - balkon, pogled: na gore
55 m2 WiFi MAX 6 2 spalnici in 1 kopalnica 5 postelj + 1 možnost dodatnega ležišča
Apartma je primeren za do 6 oseb. Ima balkon od koder se razprostira čudovit pogled na goro Špik. Nudi 2 spalnici, ena z zakosnko posteljo in druga z zakonsko posteljo in enojno posteljo, dnevno-jedilnim prostorom in sedeženo garinuro, kjer lahko spi dodatna oseba, kopalnico z izbranimi detalji (sušilec za lase, tuš, WC), kuhinjsko nišo s steklokeramičnim štedilnikom, pečico, hladilnikom, mikrovalnovno pečico, grelcem vode in vso potrebno posodo.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
žar
internetna povezava
shramba za smuči
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
brezžična internetna povezava
2-sobni apartma 5 oseb superior, pogled: na gore
55 m2 WiFi MAX 5 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji + 3 dodatna ležišča
Apartma v velikosti 55 m2 se nahaja v prvem nadstopju Domačije Trata in je primeren za do 5 oseb. Ima čudovit pogled na goro Špik. Apartma nudi ločeno spalnico z rezljano zakonsko posteljo iz masivnega pohištva dimezije 160 x 200 za 2 osebi, hodnik za garderobo, veliko kopalnico, ki jo krasi ročno izdelani mozaik. Unikatna kuhinja je del dnevnega prostora. V njem je razkošno ležišče dimenzije 200 x 240 za 3 osebe. Oprema: smart-TV, Wi-Fi, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, grelnik za vodo, aparat za kavo, kuhinjska posoda, sušilnik za lase, posteljnina in brisače.
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
nekadilska
žar
shramba za smuči
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
ločen dnevni prostor
brezžična internetna povezava
2-sobni apartma 6 oseb superior, pogled: na gore
60 m2 WiFi MAX 6 1 spalnica in 1 kopalnica 3 postelje + 3 dodatna ležišča
Apartma v velikosti 60 m2 se nahaja v prvem nadstopju Domačije Trata in je primeren za do 6 oseb. Ima čudovit pogled na goro Špik. Apartma nudi ročno izdelano kuhinjo, veliko dnevno sobo z razkošno masivno posteljo dimenzije 200 x 240 za 3 osebe, ki jo krasijo rezbarski detajli. V ločeni spalnici sta zakonska postelja dimenzije 160 x 200 in dodatno ležišče dimenzije 90 x 200. Tudi velika kopalnica z čudovitim umetniškim mozaikom prispeva k dobremu počutju v apartmaju. Oprema: smart-TV, Wi-Fi, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, grelnik za vodo, aparat za kavo, kuhinjska posoda, sušilnik za lase, posteljnina in brisače.
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
nekadilska
žar
internetna povezava
shramba za smuči
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
Kitchenette
brezžična internetna povezava
3-sobni apartma 8 oseb superior - balkon, pogled: na gore
90 m2 WiFi MAX 8 2 spalnici in 1 kopalnica 4 postelje + 4 dodatna ležišča
Apartma v velikosti 90 m2 se nahaja v drugem nadstopju Domačije Trata in je primeren za do 8 oseb. Ima čudovit pogled na goro Špik. Apartma nudi unikatno izdelano kuhinjo, dnevni kotiček z razkošnim masivnim kavčem z rezbarskimi detajli, ki nudi tudi spanje 4 osebam, dimezije 2-krat 160 x 200. Jedilni del krasi masivno ročno izdelna miza. Ima dve spalnici zakonso posteljo dimenzije 160 x 200. Postelje so rezljane, unikatne, ročno izdelane iz masivnega lesa. Tudi kopalnica z čudovitim umetniškim mozaikom prispeva k dobremu počutju v apartmaju. Apartma ima veliko umetniških in ročno izdelanih detajlov. Balkon nudi prekrasen pogled na goro Špik z dodatno atrakcijo z dvema ležiščema za počitek. Oprema: smart-TV, Wi-Fi, pomivalni stroj, steklokeramična plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, grelnik za vodo, aparat za kavo, kuhinjska posoda, sušilnik za lase, posteljnina in brisače.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
nekadilska
žar
internetna povezava
shramba za smuči
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
Kitchenette
brezžična internetna povezava
4-sobni apartma 10 oseb deluxe - balkon, pogled: na gore
110 m2 WiFi MAX 10 3 spalnice in 2 kopalnici 6 postelj + 4 dodatna ležišča
Apartma v velikosti 110 m2 se nahaja v drugem nadstopju Domačije Trata in je primeren za do 10 oseb. Ima čudovit pogled na goro Špik. Ima veliko dnevno sobo, katere sestavni del je tudi unikatna črna kuhinja. V dnevni sobi so 4 ležišča z enojnimi posteljami. V treh ločenih spalnicah so zakonske postelje, apartma ima 2 kopalnici. Poseben pečat daje velik balkon s pogledom na goro Špik in dodatno atrakcijo z dvema ležiščema za počitek. Oprema: velik Smart TV, Wi-Fi, pomivalni stroj, elekrična pečica, steklokeramična plošča, dodatna plinska plošča, mikrovalovna pečica, hladilnik z zmrzovalnikom, grelnik za vodo, aparat za kavo, kuhinjska posoda, sušilnik za lase, posteljnina in brisače
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
LCD TV
opremljena kuhinja
nekadilska
žar
internetna povezava
shramba za smuči
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
Kitchenette
ločen dnevni prostor
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Country House Trata

Za otroke
 • Družinam prijazno
 • Internet
 • Brezžična internetna povezava
 • Internetna povezava
 • Zunanje aktivnosti
 • Ležalniki
 • Žar
 • Terasa z razgledom na gore
 • Vrt
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Restavracije in bari
 • Vinska klet
 • Dodatne storitve
 • Soba za prtljago
 • Možnost prevoza z letališča, železniške postaje
 • Storitve poleti
 • Pohodništvo
 • Smučanje
 • Lokalni smučarski avtobus
 • Ogrevana shramba za smučarske čevlje
 • Soba za smuči
 • Posebna cena smučarske vozovnice
 • Lokacija namestitve Country House Trata

  46.485897
  13.828136