Villa Zuccon

Pomer 307, 52100 Pomer 44.823608,13.891846 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Ste kdaj sanjali, da se zjutraj zbudite in gledate na morje, ki se razprostira prav čez vaše okno? No, najem čudovite vile Zuccon v Pomerju bo to sanje uresničil. Istrska narava, oljčni nasad tik ob morju, zasebni bazen in sredozemska arhitektura hiše nudijo obiskovalcem nepozabno izkušnjo. Hiša je sestavljena iz dveh nadstropij, ki sta povezani le z zunanjimi stopnicami, vsako od teh nadstropij pa ima svojo kuhinjo in dnevno sobo. Skupaj ima hiša šest spalnic in sprejme 14 oseb. Vse to jo naredi popolno za skupine, ki potujejo skupaj in želijo ostati blizu, vendar imeti še vedno svoj prostor. Poleg tega lahko uporabljate dve vesli in vaši otroci se lahko zabavajo na majhnem igrišču pred hišo.

Nekatere lastnosti ne dovoljujejo mladinskih skupin. Če rezervirate nastanitveno enoto kot skupino mladih posameznikov, se obrnite na našo agencijo pred rezervacijo, da preverite, ali zahtevana lastnost dovoljuje vaše bivanje.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Zuccon

7-sobna vila 14 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
312 m2 WiFi MAX 14 6 spalnic in 6 kopalnic 12 postelj + 2 dodatni ležišči
Ste kdaj sanjali, da se zjutraj zbudite in gledate na morje, ki se razprostira prav čez vaše okno? No, najem čudovite vile Zuccon v Pomerju bo to sanje uresničil. Istrska narava, oljčni nasad tik ob morju, zasebni bazen in sredozemska arhitektura hiše nudijo obiskovalcem nepozabno izkušnjo. Hiša je sestavljena iz dveh nadstropij, ki sta povezani le z zunanjimi stopnicami, vsako od teh nadstropij pa ima svojo kuhinjo in dnevno sobo. Skupaj ima hiša šest spalnic in sprejme 14 oseb. Vse to jo naredi popolno za skupine, ki potujejo skupaj in želijo ostati blizu, vendar imeti še vedno svoj prostor. Poleg tega lahko uporabljate dve vesli in vaši otroci se lahko zabavajo na majhnem igrišču pred hišo. Nekatere lastnosti ne dovoljujejo mladinskih skupin. Če rezervirate nastanitveno enoto kot skupino mladih posameznikov, se obrnite na našo agencijo pred rezervacijo, da preverite, ali zahtevana lastnost dovoljuje vaše bivanje.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
jacuzzi
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Zuccon

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • otroško igrišče
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Villa Zuccon

  44.823608
  13.891846