Villa Sealine

Debeli Vrv 50, 52100 Vinkuran 44.831787,13.870117 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Očarala vas bo lepota in funkcionalnost te sodobne lepotice. Nahaja se v majhnem mestu ob Puli, največjem istrskem mestu. Popolna lokacija v slepi neprometni ulici zagotavlja stalno tišino. Vila je obrnjena na jugozahod, vsaka soba pa nudi čudovit pogled na morje in naravo. Moderen interier bo navdušil ljubitelje estetike. Sestavljen je iz 4 spalnic, vsaka s svojo kopalnico. Ima štiri kopalnice in dodaten WC ter je prava izbira za osem oseb. Vsaka soba ima izhod na prostorno teraso, ki nudi edinstven pogled na sončni zahod v poletnih nočeh. Na skoraj 1116 m2 imate popolno zasebnost, vila je ograjena. Zunanji prostor vključuje velik zasebni hidromasažni bazen s slano vodo, zunanji kamin, prostor za sprostitev in teraso. Najbližja plaža je oddaljena le 600 metrov, v bližini pa so restavracije in trgovine. Popolna je za vse ljubitelje mirnega oddiha, v tišini in naravnih lepotah, a se nahaja na popolni lokaciji tudi za avanturiste. V bližini je na eni strani Pula, ki ponuja bogato nočno življenje in različne prireditve, na drugi strani pa najjužnejša točka Istre, prekrasni Kamenjak. Na Kamenjaku lahko vidite ostanke dinozavrov, številne plažne bare, plaže in avanturistične kolesarske poti.

Nekateri objekti ne dovoljujejo skupin mladih. Če rezervirate nastanitev kot skupina mladih, se pred rezervacijo obrnite na našo agencijo, da preverite, ali lastnik nastanitve dovoljuje vaše bivanje.
Minimalna starost za rezervacijo nastanitve je 30 let.
Skupine mlajše od 30 let niso dovoljene.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Sealine

5-sobna vila 8 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
230 m2 WiFi MAX 8 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj
Očarala vas bo lepota in funkcionalnost te sodobne lepotice. Nahaja se v majhnem mestu ob Puli, največjem istrskem mestu. Popolna lokacija v slepi neprometni ulici zagotavlja stalno tišino. Vila je obrnjena na jugozahod, vsaka soba pa nudi čudovit pogled na morje in naravo. Moderen interier bo navdušil ljubitelje estetike. Sestavljen je iz 4 spalnic, vsaka s svojo kopalnico. Ima štiri kopalnice in dodaten WC ter je prava izbira za osem oseb. Vsaka soba ima izhod na prostorno teraso, ki nudi edinstven pogled na sončni zahod v poletnih nočeh. Na skoraj 1116 m2 imate popolno zasebnost, vila je ograjena. Zunanji prostor vključuje velik zasebni hidromasažni bazen s slano vodo, zunanji kamin, prostor za sprostitev in teraso. Najbližja plaža je oddaljena le 600 metrov, v bližini pa so restavracije in trgovine. Popolna je za vse ljubitelje mirnega oddiha, v tišini in naravnih lepotah, a se nahaja na popolni lokaciji tudi za avanturiste. V bližini je na eni strani Pula, ki ponuja bogato nočno življenje in različne prireditve, na drugi strani pa najjužnejša točka Istre, prekrasni Kamenjak. Na Kamenjaku lahko vidite ostanke dinozavrov, številne plažne bare, plaže in avanturistične kolesarske poti. Nekateri objekti ne dovoljujejo skupin mladih. Če rezervirate nastanitev kot skupina mladih, se pred rezervacijo obrnite na našo agencijo, da preverite, ali lastnik nastanitve dovoljuje vaše bivanje. Minimalna starost za rezervacijo nastanitve je 30 let. Skupine mlajše od 30 let niso dovoljene.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Sealine

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Villa Sealine

  44.831787
  13.870117