Villa Munat

Munat 77, 52203 Ližnjan 44.828674,13.956329 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Nahaja se v sončnem Ližnjanu, na skrajnem jugu istrskega polotoka, Vila Munat predstavlja luksuzno izbiro vrhunskega oddiha.

Oblikovana z ljubeznijo in posebno pozornostjo do vsakega detajla, Vila Munat diha v naravnem ritmu, združuje čistost in preglednost ter uporablja ravnovesje naravnih elementov. S svojimi 5 okusno opremljenimi spalnicami, vsaka opremljena s SMART televizorjem, teraso s prečudovitim pogledom na morje in lastno kopalnico, lahko Vila Munat udobno sprejme do 10 oseb. Odlično opremljena kuhinja je ustvarjena za popolno navdih in prebujanje vaših kulinaričnih talentov pri pripravi okusnih sredozemskih jedi, ki jih boste z veseljem poskusili v prostorni jedilnici. Dnevna soba je pravi prostor za sprostitev, ki nudi popolno sprostitev kadarkoli v dnevu. Za tiste, ki si želijo malo bolj aktivnega oddiha, vila ponuja dobro opremljeno fitnes sobo v pritličju. Vila Munat ponuja brezplačen Wi-Fi, je v celoti klimatizirana, ogrevana pozimi, ima lastno parkirišče in je v celoti ograjena, kar zagotavlja želeno zasebnost.

Zunanji del vile je preprosto popoln za lena popoldneva, prijetno pitje jutranje kave, branje dobre knjige na eni od ležalnikov ali za okusen žar v družbi prijateljev in družine.

Bazen je ogrevan, kar ga naredi popoln za vsako letno dobo. Osvežite se po dolgih lenih urah, ležeč pod poletnim soncem ali se potopite v toplo prijetno vodo med blago in sončno istrsko zimo. Kakršno koli sezono izberete za obisk, vila Munat vam bo razkrila svojo prijateljsko dobrodošlico.

Elegantna, ustvarjena

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Munat

6-sobna vila 10 oseb - balkon / terasa
300 m2 WiFi MAX 10 5 spalnic in 5 kopalnic 10 postelj
Nahaja se v sončnem Ližnjanu, na skrajnem jugu istrskega polotoka, Vila Munat predstavlja luksuzno izbiro vrhunskega oddiha. Oblikovana z ljubeznijo in posebno pozornostjo do vsakega detajla, Vila Munat diha v naravnem ritmu, združuje čistost in preglednost ter uporablja ravnovesje naravnih elementov. S svojimi 5 okusno opremljenimi spalnicami, vsaka opremljena s SMART televizorjem, teraso s prečudovitim pogledom na morje in lastno kopalnico, lahko Vila Munat udobno sprejme do 10 oseb. Odlično opremljena kuhinja je ustvarjena za popolno navdih in prebujanje vaših kulinaričnih talentov pri pripravi okusnih sredozemskih jedi, ki jih boste z veseljem poskusili v prostorni jedilnici. Dnevna soba je pravi prostor za sprostitev, ki nudi popolno sprostitev kadarkoli v dnevu. Za tiste, ki si želijo malo bolj aktivnega oddiha, vila ponuja dobro opremljeno fitnes sobo v pritličju. Vila Munat ponuja brezplačen Wi-Fi, je v celoti klimatizirana, ogrevana pozimi, ima lastno parkirišče in je v celoti ograjena, kar zagotavlja želeno zasebnost. Zunanji del vile je preprosto popoln za lena popoldneva, prijetno pitje jutranje kave, branje dobre knjige na eni od ležalnikov ali za okusen žar v družbi prijateljev in družine. Bazen je ogrevan, kar ga naredi popoln za vsako letno dobo. Osvežite se po dolgih lenih urah, ležeč pod poletnim soncem ali se potopite v toplo prijetno vodo med blago in sončno istrsko zimo. Kakršno koli sezono izberete za obisk, vila Munat vam bo razkrila svojo prijateljsko dobrodošlico. Elegantna, ustvarjena
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Munat

Dodatne aktivnosti
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Villa Munat

  44.828674
  13.956329