Villa Evelyn

Mukalba 31, 52203 Medulin 44.82724,13.922546 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Čudovita in jasna Vila Evelyn se nahaja v slikovitem Medulinu in ponuja osupljiv pogled na medulinski zaliv.

Prekrasna in impresivna Vila Evelyn predstavlja najčarobnejšo kombinacijo udobja tradicije in živahnosti sodobnega ter lahko sprejme do 6 oseb. Njene 3 okusno opremljene spalnice ponujajo čudovit pogled na mirno okolico in odpirajo razgled na modri zaliv in okoliško zelenje. Vila ima tudi 3 kopalnice in en ločen wc. Dnevni prostor je popolna slika sredozemskega življenja. Z združevanjem sodobne in popolnoma opremljene kuhinje, svetle jedilnice in neustavljivega in udobnega dnevnega prostora s velikim kaminom, Vila Evelyn ponuja luksuz in udobje v enem odprtem prostoru. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in parkirišče za več vozil.

Njena pokrita terasa v pritličju je preprosto popolna za večerjo na prostem, lounge del pa vabi na pitje jutranje kave ali kozarca dobrega vina v toplih medulinskih nočeh. Skrbno vzdrževan vrt se ponaša z starim oljčnim drevesom in otroškim igriščem ter ponuja čudovit pogled na zaliv. Zunanji bazen je edinstven kraj za sprostitev, kjer boste našli osvežitev med vročimi poletnimi dnevi in se lahko prosto sončite na eni od ležalnikov. Njegova okolica je tlakovana z lokalnim kamnom in ponuja zunanje tuše ter zunanji žar za vaše popolno doživetje popolnih počitnic.

Oblikovana z veliko ljubezni in globokim spoštovanjem do tradicije, nahaja se v mirnem in toplem objemu istrskega juga, Vila Evelyn je pravi dragulj, ki ga preprosto ne smete zamuditi.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Evelyn

4-sobna vila 6 oseb - balkon / terasa
320 m2 WiFi MAX 6 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj
Čudovita in jasna Vila Evelyn se nahaja v slikovitem Medulinu in ponuja osupljiv pogled na medulinski zaliv. Prekrasna in impresivna Vila Evelyn predstavlja najčarobnejšo kombinacijo udobja tradicije in živahnosti sodobnega ter lahko sprejme do 6 oseb. Njene 3 okusno opremljene spalnice ponujajo čudovit pogled na mirno okolico in odpirajo razgled na modri zaliv in okoliško zelenje. Vila ima tudi 3 kopalnice in en ločen wc. Dnevni prostor je popolna slika sredozemskega življenja. Z združevanjem sodobne in popolnoma opremljene kuhinje, svetle jedilnice in neustavljivega in udobnega dnevnega prostora s velikim kaminom, Vila Evelyn ponuja luksuz in udobje v enem odprtem prostoru. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in parkirišče za več vozil. Njena pokrita terasa v pritličju je preprosto popolna za večerjo na prostem, lounge del pa vabi na pitje jutranje kave ali kozarca dobrega vina v toplih medulinskih nočeh. Skrbno vzdrževan vrt se ponaša z starim oljčnim drevesom in otroškim igriščem ter ponuja čudovit pogled na zaliv. Zunanji bazen je edinstven kraj za sprostitev, kjer boste našli osvežitev med vročimi poletnimi dnevi in se lahko prosto sončite na eni od ležalnikov. Njegova okolica je tlakovana z lokalnim kamnom in ponuja zunanje tuše ter zunanji žar za vaše popolno doživetje popolnih počitnic. Oblikovana z veliko ljubezni in globokim spoštovanjem do tradicije, nahaja se v mirnem in toplem objemu istrskega juga, Vila Evelyn je pravi dragulj, ki ga preprosto ne smete zamuditi.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Evelyn

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve Villa Evelyn

    44.82724
    13.922546