Vila Buršić

Krnica 64, 52208 Krnica 44.973602,14.018433 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Vila Buršić, ki se nahaja v Krnici, majhni vasici na Istri, je prekrasna posest, ki lahko sprejme do 9 oseb.

Vila ima štiri elegantno opremljene spalnice, vsaka opremljena z modernimi LCD televizorji in klimatskimi napravami, ter pet skrbno oblikovanih kopalnic. Nastanitev ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico ter razkošno dnevno sobo, ki s pridihom modre barve ustvarja mir in veselje v prostoru. Ena spalnica in dve kopalnici se nahajajo v pritličju, preostale tri spalnice, vsaka s svojo zasebno kopalnico, pa se nahajajo na prvem nadstropju in ponujajo izhod na balkone s pogledom na lepo urejeno dvorišče in očarljivo okolico. Celotna vila je klimatizirana in ponuja brezplačen WiFi.

Zunanji jedilni prostor se nahaja pod nadstreškom terase, ki jo krasi kaminski žar z mini kuhinjo ter velika miza, idealna za druženje in uživanje v okusnih jedeh. Velik zunanji bazen je popolno mesto za osvežitev po dolgih poletnih dneh, kjer udobne ležalnike vabijo k sprostitvi in uživanju v vsaki sekundi dopusta. Na dvorišču so nameščene gugalnice in trampolin, da najmlajšim ne bo dolgčas.

Ustvarjena za čisti užitek in popolno zadovoljstvo, je Villa Buršić popolno ravnovesje elegantnega in modernega zatočišča za dopust, ki ste ga tako nestrpno pričakovali.

POVRATNI DEPOZIT: 500 € se plača neposredno lastniku v gotovini ob prihodu.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Vila Buršić

5-sobna vila 9 oseb - balkon
850 m2 WiFi MAX 9 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj + 1 možnost dodatnega ležišča
Vila Buršić, ki se nahaja v Krnici, majhni vasici na Istri, je prekrasna posest, ki lahko sprejme do 9 oseb. Vila ima štiri elegantno opremljene spalnice, vsaka opremljena z modernimi LCD televizorji in klimatskimi napravami, ter pet skrbno oblikovanih kopalnic. Nastanitev ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico ter razkošno dnevno sobo, ki s pridihom modre barve ustvarja mir in veselje v prostoru. Ena spalnica in dve kopalnici se nahajajo v pritličju, preostale tri spalnice, vsaka s svojo zasebno kopalnico, pa se nahajajo na prvem nadstropju in ponujajo izhod na balkone s pogledom na lepo urejeno dvorišče in očarljivo okolico. Celotna vila je klimatizirana in ponuja brezplačen WiFi. Zunanji jedilni prostor se nahaja pod nadstreškom terase, ki jo krasi kaminski žar z mini kuhinjo ter velika miza, idealna za druženje in uživanje v okusnih jedeh. Velik zunanji bazen je popolno mesto za osvežitev po dolgih poletnih dneh, kjer udobne ležalnike vabijo k sprostitvi in uživanju v vsaki sekundi dopusta. Na dvorišču so nameščene gugalnice in trampolin, da najmlajšim ne bo dolgčas. Ustvarjena za čisti užitek in popolno zadovoljstvo, je Villa Buršić popolno ravnovesje elegantnega in modernega zatočišča za dopust, ki ste ga tako nestrpno pričakovali. POVRATNI DEPOZIT: 500 € se plača neposredno lastniku v gotovini ob prihodu.
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Vila Buršić

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve Vila Buršić

    44.973602
    14.018433