Stone Villa Zorritta with a pool and a beautiful garden

Vrčevan 23, 52203 Ližnjan 44.829651,13.951294 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Vila Zorritta je locirana v ograjenem naselju vil, obdaniščenem z zelenjem in sredozemskimi rastlinami, v kateri lahko biva do 8 oseb. Popolnoma je bila obnovljena leta 2023. Vila ima 3 čarobno opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot stilsko udobna koča z vsemi sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju iz kamnitega kamina. Vila je bila zgrajena, da zagotavlja obilo sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom, Vila Zeus združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in centralno ter talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih.

Zunanji prostor za jedilnico je idealen za vaše gastronomske pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela piknik druženja.

Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod toplim soncem in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa tudi majhen vrt z rastlinami lokalnega izvora. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako pa tudi dostop do območja z vilami.

Vila Zorritta se nahaja na koncu čarobnega Ližnjana in je obkrožena z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn.

Vila

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Stone Villa Zorritta with a pool and a beautiful garden

4-sobna vila 8 oseb
126 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 4 postelje + 4 dodatna ležišča
Vila Zorritta je locirana v ograjenem naselju vil, obdaniščenem z zelenjem in sredozemskimi rastlinami, v kateri lahko biva do 8 oseb. Popolnoma je bila obnovljena leta 2023. Vila ima 3 čarobno opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot stilsko udobna koča z vsemi sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju iz kamnitega kamina. Vila je bila zgrajena, da zagotavlja obilo sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom, Vila Zeus združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in centralno ter talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih. Zunanji prostor za jedilnico je idealen za vaše gastronomske pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela piknik druženja. Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod toplim soncem in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa tudi majhen vrt z rastlinami lokalnega izvora. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako pa tudi dostop do območja z vilami. Vila Zorritta se nahaja na koncu čarobnega Ližnjana in je obkrožena z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn. Vila
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Stone Villa Zorritta with a pool and a beautiful garden

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Vrt
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Storitve poleti
 • Najem kolesa
 • rent a bike
 • Wellness & SPA
 • Zunanji bazen
 • Lokacija namestitve Stone Villa Zorritta with a pool and a beautiful garden

  44.829651
  13.951294