Stone Villa Zahara

Vrčevan 18, 52203 Ližnjan 44.829559,13.951172 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Vila Zahara je v ograjenem naselju vil, obkroženem zelenjem in sredozemskimi rastlinami, kjer lahko biva do 8 oseb. Vila ima 3 čudovito opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot udobna koča s sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju kamina. Vila je zgrajena tako, da omogoča obilico sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom Vila Zahara združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi ter centralno in talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih.

Zunanji jedilni prostor je idealen za vaše kulinarične pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela piknikovanja za celo družbo.

Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod sončnimi žarki in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa majhen vrt z rastlinami lokalnega porekla. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako kot vhod v območje vil.

Vila Zahara se nahaja na koncu očarljivega Ližnjana in obdana z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn.

Vila Zahara je čarobno mesto za popolne počitnice, o katerih ste vedno sanjali, in ponuja prave sestavine sredozemskih doživetij in barv.

PONOVNO VRAČILO DEPOZITA: 400 € se plača neposredno lastniku v gotovini ob prihodu.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Stone Villa Zahara

4-sobna vila 8 oseb
121 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 4 postelje + 4 dodatna ležišča
Vila Zahara je v ograjenem naselju vil, obkroženem zelenjem in sredozemskimi rastlinami, kjer lahko biva do 8 oseb. Vila ima 3 čudovito opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot udobna koča s sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju kamina. Vila je zgrajena tako, da omogoča obilico sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom Vila Zahara združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi ter centralno in talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih. Zunanji jedilni prostor je idealen za vaše kulinarične pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela piknikovanja za celo družbo. Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod sončnimi žarki in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa majhen vrt z rastlinami lokalnega porekla. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako kot vhod v območje vil. Vila Zahara se nahaja na koncu očarljivega Ližnjana in obdana z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn. Vila Zahara je čarobno mesto za popolne počitnice, o katerih ste vedno sanjali, in ponuja prave sestavine sredozemskih doživetij in barv. PONOVNO VRAČILO DEPOZITA: 400 € se plača neposredno lastniku v gotovini ob prihodu.
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločena kuhinja
kamin
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Stone Villa Zahara

Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Storitve poleti
 • Najem kolesa
 • Lokacija namestitve Stone Villa Zahara

  44.829559
  13.951172