Steinvilla Zelda

Vrčevan 28, 52203 Ližnjan 44.82962,13.951385 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Vila Zelda je locirana v ograjenem naselju vil, obkrožena z zelenjem in sredozemskimi rastlinami, v kateri lahko biva do 8 oseb. Vila ima 3 čarobno opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot stilsko udobna koča z vsemi sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju iz kamnitega kamina. Vila je zgrajena tako, da zagotavlja obilo sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom, Vila Zelda združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in centralno ter talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih.

Zunanji prostor za jedilnico je idealen za vaše gastronomske pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela žar srečanja za celotno družbo.

Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod toplim soncem in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa tudi majhen vrt z rastlinami lokalnega izvora. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako pa tudi dostop do območja z vilami.

Vila Zelda se nahaja na koncu čarobnega Ližnjana in je obkrožena z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn.

Vila Zelda je čarobno mesto za popolne počitnice, o kater

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Steinvilla Zelda

4-sobna vila 8 oseb
126 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 8 postelj
Vila Zelda je locirana v ograjenem naselju vil, obkrožena z zelenjem in sredozemskimi rastlinami, v kateri lahko biva do 8 oseb. Vila ima 3 čarobno opremljene spalnice in 2 kopalnici. Notranjost je oblikovana kot stilsko udobna koča z vsemi sodobnimi udobji. Kuhinja je popolnoma opremljena in pripravljena za vaše okusne obroke. Dnevna soba je udobno zatočišče, kjer lahko uživate ob odprtem ognju iz kamnitega kamina. Vila je zgrajena tako, da zagotavlja obilo sončne svetlobe, hkrati pa ohranja svežino svojega kamna. V skladu s tradicionalnim slogom, Vila Zelda združuje naravne elemente masivnega lesa in beline kamna, ustvarjajoč popolno mesto za počitek. Celotna vila je klimatizirana, ponuja brezplačen Wi-Fi in centralno ter talno ogrevanje, kar jo naredi idealno za bivanje v vseh letnih časih. Zunanji prostor za jedilnico je idealen za vaše gastronomske pojedine pod odprtim nebom, zunanji kamin pa vam bo omogočil vesela žar srečanja za celotno družbo. Zunanji bazen je popoln za sprostitev pod toplim soncem in osvežitev v njegovi čisti vodi. Udobne ležalnike omogočajo sproščujoče dni popolnega užitka, prav tako pa tudi majhen vrt z rastlinami lokalnega izvora. Parkirišče vile je zagotovljeno, prav tako pa tudi dostop do območja z vilami. Vila Zelda se nahaja na koncu čarobnega Ližnjana in je obkrožena z nedotaknjeno naravo, ki gostom zagotavlja mir in tišino v vseh delih dneva, hkrati pa je le nekaj minut hoje do najbližjih trgovin, konob in kavarn. Vila Zelda je čarobno mesto za popolne počitnice, o kater
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločena kuhinja
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Steinvilla Zelda

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve Steinvilla Zelda

    44.82962
    13.951385