Modern and Peaceful Villa Miaa & Osea heated pool

Ližnjanska cesta 62, 52203 Medulin 44.828691,13.940825 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Začnite na Ultimate Getaway z vilo Osea in vilo Miaa v južni Istriji
Uresničite svoje sanjske počitnice z združevanjem očarljivih doživetij, ki jih ponujata Vila Osea in Vila Miaa, obe locirani v slikovitem južnem delu Istre. Te izjemne nepremičnine, ko se najameta skupaj, obljubljata nepozabno bivanje za večje skupine ali družine.

Vila Osea, izjemno zatočišče, ponuja 220m2 bivalnega prostora in sprejme do 8 gostov. Poglobite se v mirnost obsežnega 40m2 bazena, ki ga lahko ogrejete za vaše največje udobje. Vrt vas vabi na prijateljsko tekmovanje s teniško mizo ali sprostitev na udobnih ležalnikih ob bazenu.

Vila se ponaša z 4 spalnicami z zakonskimi posteljami in 4 kopalnicami, ki izžarevajo sodobno eleganco. Odprti bivalni prostor se brezhibno povezuje z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo v pritličju. Pokrita terasa z jedilno mizo in območjem za žar ustvarja popolno kuliso za nepozabne poletne večere.

Za bolj aktivne goste Vila Osea ponuja savno in dve kolesi, ki vam omogočata raziskovanje bližnjih znamenitosti, vključno z zgodovinskim starim mestom Pula in čudovitimi plažami le 1,5 km stran.

Doživite sodoben dizajn in luksuz v Vili Miaa, dizajnerski vili v bližini nedotaknjenih plaž Medulina. Z zmogljivostjo do 9 oseb ta sodobni raj ponuja 4 spalnice in 5 kopalnic na 220 kvadratnih metrih bivalnega prostora.

Uživajte v mirnosti zunanjega območja, ki vključuje zaseben bazen, udobne ležalnike in zunanje območje za sprostitev. Pokrita zunanja kuhinja z žarom in jedilno mizo dodaja čar tej premišljeno zasnovani vili.

Vila Miaa ponuja panoramski razgled, 32 m2 zaseben bazen, osem ležalnikov, popolnoma ograjeno posest, sistem za zalivanje trate, zasebno parkirišče za dva avtomobila, ogrevan bazen, vrt in dva senčnika.

Ko se združita Vila Osea in Vila Miaa, ponujata skupaj 8 spalnic, 9 kopalnic in vrsto udobja za izjemno skupinsko izkušnjo. Uživajte v harmonični mešanici sodobnega razkošja in obmorskega čara ter ustvarite trajne spomine med vašim sanjskim pobegom v južni Istri.

Dobrodošli v Vili Miaa & Osea!

Pomembne opombe:

Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let.

Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila.

Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje.
Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški.

Varščina: 1000 evrov
Ogrevan bazen: 300 evrov
Hišni ljubljenček na dan 20 evrov (največ 2 hišna ljubljenčka)

Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu.
Poleg tega boste obveščeni o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo na nepremičnini za dodatno plačilo.
Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam pomagamo še naprej.
Z veseljem lahko zahtevate dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje postane izjemno.

Vaša ekipa Luxe Villas Collection!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Modern and Peaceful Villa Miaa & Osea heated pool

10-sobna vila 17 oseb
440 m2 WiFi MAX 17 8 spalnic in 8 kopalnic 16 postelj + 1 možnost dodatnega ležišča
Začnite na Ultimate Getaway z vilo Osea in vilo Miaa v južni Istriji Uresničite svoje sanjske počitnice z združevanjem očarljivih doživetij, ki jih ponujata Vila Osea in Vila Miaa, obe locirani v slikovitem južnem delu Istre. Te izjemne nepremičnine, ko se najameta skupaj, obljubljata nepozabno bivanje za večje skupine ali družine. Vila Osea, izjemno zatočišče, ponuja 220m2 bivalnega prostora in sprejme do 8 gostov. Poglobite se v mirnost obsežnega 40m2 bazena, ki ga lahko ogrejete za vaše največje udobje. Vrt vas vabi na prijateljsko tekmovanje s teniško mizo ali sprostitev na udobnih ležalnikih ob bazenu. Vila se ponaša z 4 spalnicami z zakonskimi posteljami in 4 kopalnicami, ki izžarevajo sodobno eleganco. Odprti bivalni prostor se brezhibno povezuje z jedilnico in popolnoma opremljeno kuhinjo v pritličju. Pokrita terasa z jedilno mizo in območjem za žar ustvarja popolno kuliso za nepozabne poletne večere. Za bolj aktivne goste Vila Osea ponuja savno in dve kolesi, ki vam omogočata raziskovanje bližnjih znamenitosti, vključno z zgodovinskim starim mestom Pula in čudovitimi plažami le 1,5 km stran. Doživite sodoben dizajn in luksuz v Vili Miaa, dizajnerski vili v bližini nedotaknjenih plaž Medulina. Z zmogljivostjo do 9 oseb ta sodobni raj ponuja 4 spalnice in 5 kopalnic na 220 kvadratnih metrih bivalnega prostora. Uživajte v mirnosti zunanjega območja, ki vključuje zaseben bazen, udobne ležalnike in zunanje območje za sprostitev. Pokrita zunanja kuhinja z žarom in jedilno mizo dodaja čar tej premišljeno zasnovani vili. Vila Miaa ponuja panoramski razgled, 32 m2 zaseben bazen, osem ležalnikov, popolnoma ograjeno posest, sistem za zalivanje trate, zasebno parkirišče za dva avtomobila, ogrevan bazen, vrt in dva senčnika. Ko se združita Vila Osea in Vila Miaa, ponujata skupaj 8 spalnic, 9 kopalnic in vrsto udobja za izjemno skupinsko izkušnjo. Uživajte v harmonični mešanici sodobnega razkošja in obmorskega čara ter ustvarite trajne spomine med vašim sanjskim pobegom v južni Istri. Dobrodošli v Vili Miaa & Osea! Pomembne opombe: Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let. Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila. Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje. Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški. Varščina: 1000 evrov Ogrevan bazen: 300 evrov Hišni ljubljenček na dan 20 evrov (največ 2 hišna ljubljenčka) Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu. Poleg tega boste obveščeni o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo na nepremičnini za dodatno plačilo. Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam pomagamo še naprej. Z veseljem lahko zahtevate dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje postane izjemno. Vaša ekipa Luxe Villas Collection!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
sef
savna
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Modern and Peaceful Villa Miaa & Osea heated pool

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Storitve poleti
 • Najem kolesa
 • rent a bike
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Modern and Peaceful Villa Miaa & Osea heated pool

  44.828691
  13.940825