Terme Topolšica

Kje se nahajajo »Terme Topošica«?
Terme Topolšica ležijo v mirnem okolju in so od Velenja oddaljene 10 kilometrov.

Za koga so primerne »Terme Topolšica «?
Terme so primerne za družine, seniorje, pare in ljudi, ki so potrebni rehabilitacije ali medicinskih storitev. Zaradi zdravilne vode je obisk term Topolšica primeren za zdravljenje nevroloških obolenj, bolezni hrbtenice in sklepov, bolezni dihal in lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja.

Kakšna je temperatura vode v »Termah Zreče«?
Temperatura vode v notranjem bazenu znaša 31 °C, v zunanjem bazenu, ki je povezan z notranjim bazenom znaša 34 °C, v whirlpoolih pa 35 °C.

Koliko vodnih površin imajo »Terme Topolšica«?
Notranje in zunanje vodne površine skupno zajemajo 650 m2. Skozi vse leto obratuje notranje – zunanji bazenski kompleks, ki obsega en pololimpijski bazen z izhodom v zunanji del bazena. Kompleks vsebuje en notranji bazen, en otroški bazen, masažne prhe, whirlpool in rimske kopeli.

Kakšne so savne v »Termah Topolšica«?
V sklopu bazenov se nahajajo hotelske savne: dve finski in ena infrardeča savna.

Aktivnosti za otroke v »TermahTopolšica«?
Otrokom je namenjen notranji otroški bazen. Med šolskimi počitnicami poteka otroški animacijski program , organizirani so tudi plavalni tečaji.

Aktivnosti za odrasle v »Termah Topolšica ?
za odrasle je 2 x dnevno organizirana vadba v bazenu, Okolica ponuja številne sprehajalne poti. Občasno je med vikendi organizirana tudi živa glasba.

Dodatne aktivnosti v okolici »Term Topolšica«
Okolica ponuja več znamenitost. Na izbiro je muzej premogovništva Slovenije, Pozojeva grajska pot, Velenjski grad, Velenjsko jezero z Velenjsko plaža, lončarstvo Bahr, odkrivanje Šaleške doline z obiskom turističnih kmetij in muzej usnjarstva.

Restavracije v bližini »Term Topolšica«
V Topolšici se nahajajo kavarne, restavracija in turistična kmetija s kulinarično ponudbo, vse v radiju enega kilometra. Sam kompleks term Topolšica ponuja kavarno in hotelsko restavracijo.

Živilske trgovine v bližini »Term Topolšica«
Živilska trgovina je od term oddaljena 500 metrov.

Topolšica

Splošne informacije

Min. višina: 0 m
Max. višina: 0 m

Povezave

Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje