Terme Ljutomer

Kje se nahajajo »Bioterme Mala Nedelja«?
Bioterme se nahajajo v Mali Nedelji v obèini Ljutomer. Od središèa Ljutomerja so oddaljene 12 km, od Maribora pa slabih 50 km. Nastale so v objemu èiste narave - terme so obdane samo z zelenimi travniki in gozdovi.

Za koga so primerne »Bioterme mala Nedelja«?
Terme so primerne za zdravljenje kroniènih in revmatiènih bolezni, za rehabilitacijo celotnega telesa. Primerne so tudi za pare in družine, saj ponujajo razliène pakete za oddih v dvoje ali zabavne poèitnice za vso družino.

Kakšna je temperatura vode v »Biotermah Mala Nedelja«?
Temperatura vode se giblje med 30 °C in 36 °C.

Koliko vodnih površin imajo »Bioterme Mala Nedelja«?
V pokritem bazenskem kompleksu je na voljo 600 m2 vodnih površin. Kompleks zajema 5 bazenov: od tega je veè masažnih bazenov, veènamenski bazen in otroški bazen. Zunanji bazenski kompleks meri 1.400 m2. Na voljo je 5 bazenov: hitra reka, bazen za mirovanje, veènamenski bazen, masažni bazen in otroški bazen.

Kakšne so savne v »Biotermah Mala Nedelja«?
Za ljubitelje savn so na voljo notranja in zunanja finska savna, zelišèna savna, turška savna in infrardeèa savna.

Aktivnosti za otroke v »Biotermah Mala Nedelja«?
Otroci so deležni animacijskih programov, še posebej v èasu šolskih poèitnic (ustvarjalne delavnice, športne in vodne aktivnosti, pustolovšèine v naravi). Na bazenskem kompleksu pa lahko uživajo v otroškem bazenu ali hitri reki.

Aktivnosti za odrasle v »Biotermah Mala Nedelja«?
Aktivnosti za odrasle vkljuèujejo pilates, vodno aerobiko, pohode in nordijsko hojo. Družabni veèeri so sestavljeni iz tombole ali kviza, žive glasbe ali kulinariène delavnice.

Dodatne aktivnosti v okolici »Bioterm mala Nedelja«
Okolica Bioterm spada pod krajinski park, zato tvori idealne kolesarske poti po Pomurju, med grièevnati vinogradi, gozdovi, jezeri in ravnicami. Prav tako je primerna za pohodništvo, prehod po Grossmanovi poti ali poti Cirila in Metoda. V srcu Prlekije, Ljutomeru, obiskovalci najdejo Hipodrom. Muzej Ljutomerskega kasaèa, Splošno muzejsko zbirko in zbirko I. slovenskega tabora.

Restavracije v bližini »Bioterm Mala Nedelja«
V neposredni bližini restavracij ni, se pa nahajajo v sosednjih vasicah približno 7-10 km stran, kjer gosti lahko obišèejo številne kmeèke turizme s pestro izbiro domaèe kulinarike in lokalnih vin. Veè izbire gostje najdejo v bližnjem Ljutomeru.

Živilske trgovine v bližini »Bioterm Mala Nedelja«
Do najbližje trgovine goste loèita 2 kilometra.

Ljutomer

Splošne informacije

Min. višina: 155 m
Max. višina: 174 m

Povezave

Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje