Naravno okolje obdaja impresivni okvir gora Gruppo Pale. Uravnotežena ponudba smučišč, čudoviti hoteli in kulinarika, visoka raven zabave. Uživati v smučanju do aprila.

Za San Martinom di Castrozza se dvigajo vrhovi in grebeni gora Gruppo Pale. Navpične stene dosežejo višino več kot 3000 metrov. Večina smučarskih področij se razteza preko pašnikov in je del naravnega parka Paneveggio Pale di San Martino. Od ekstremnih prog do takih za začetnike, tukaj je za vsakega nekaj. Razgled z vrha je dih jemajoč – v dolini leži San Martino, ki ga kot zavesa obdajajo pečine gora Pale, podobno kot v ogromnem amfiteatru. Še en očarljiv razgled, in sicer s prelaza Passo Rolle: smučarsko področje, kjer lahko smučate od novembra do konca aprila. Čudovito okolje, raznolike smučarske proge, kakovostna namestitev, mnogo športnih dejavnosti kot tudi zimski program. Tekači na smučeh lahko uživajo v 30 kilometrov dolgi krožni stezi, ki poteka po očarljivi pokrajini.

Aktivnosti:
Šport & fitness, apres-ski, vodeni pohodi s krpljami v naravnem parku - ledno plezanje - smučarski alpinizem - prosto plezanje, bazeni, curling, drsanje, telovadnica, savna, glasba, kabaret, bowling, biljard, kino, diskoteka, piano-bar, video igre.

Smučišče San Martino di Castrozza

Splošne informacije

Min. višina: 1450 m
Max. višina: 2350 m

Povezave

Letališče: Treviso, 70 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 60 km
Najdaljša steza: 3 km
Steze za tek na smučeh: 30 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 13 km
Rdeča: 31 km
Črna: 16 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača