Glavno smučarsko središče v Val Pusterii. Dolina ob spodnjem koncu smučarskih prog: zabava, tradicionalne gorske koče, lokalne specialitete, sproščujoč apres-ski. Moderne žičnice, nepozabne počitnice.

Zima ponuja na tisoče aktivnosti. Počitnice v Kronplatzu, ki zajema tudi Brunico, San Vigilio di Marebbe in Valdaoro, so lahko zelo raznolike. Več kot 30 gorskih koč in restavracij ob 105 km smučarskih prog vas vabi, da si privoščite oddih in poskusite tradicionalno hrano in pijačo v prijetnem okolju. Številni "Apres-ski" dogodki pripomorejo k živahnemu nočnemu življenju.
Smučarsko središče Kronplatz je opremljeno z modernimi in udobnimi žičnicami. Smučarske proge lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše smučarje. Kronplatz je brez dvoma eno glavnih smučarskih središč južne Tirolske. Smučarske proge so primerne tudi za družine, kar pa ne pomeni, da ni smučarskih prog za izkušene smučarje. Nova žičnica "Piculin" in smučarski avtobus omogočata novo povezavo z Alta Badio! Tisti, ki si želite teka na smučeh, se lahko preizkusite na progah, na katerih poteka svetovni pokal v Antholzu in v dolini Gsieser Tal.

Drsanje, javni notranji bazen, apres ski na gorah ter v dollinah, restavracije za vsak okus, pubi & diskoteke za vse starosti.

Otroška proga, otroška vlečnica, otroški park, varstvo otrok, izposoja smuči, izposoja bordov, depot za smuči.

Smučišče Kronplatz

Splošne informacije

Min. višina: 935 m
Max. višina: 2275 m

Povezave

Letališče: Innsbruck (Austria), 101 km
Železniška postaja: Bruneck, km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 105 km
Steze za tek na smučeh: 180 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 56 km
Rdeča: 32 km
Črna: 28 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača