Relaxing house with spacious garden

Biškupije 96a, 52203 Medulin 44.832306,13.927429 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Izkoristite popolnoma locirano počitniško hišo, izven hrupa koncertov, barov in restavracij, vendar dovolj blizu, da z njo pridete v 2 minutah z avtomobilom!

Nahaja se na mirni lokaciji v Medulinu, izven prenatrpanega centra, vendar v bližini smaragdno modre vode in sproščujoče peščene plaže Bijeca, ta zasebna počitniška hiša vabi goste, da uživajo v odprtem in zaprtem življenju!

V pritličju sta dve udobni spalnici z zakonskimi posteljami, dnevna soba s kavčem in ravnim TV-jem, popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico, kopalnica s prho in pralnim strojem!

Na prvem nadstropju boste našli še eno dnevno sobo s kavčem (za 2 dodatni ležišči), popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, kopalnico s prho in pralnim strojem ter eno spalnico z veliko posteljo za 2 osebi. Klimatizirano je v dnevni sobi in vhodu na sproščujoč balkon / teraso s udobnim pohištvom - popolno za prijetno popoldne ob kozarcu vina!

Oddaljenost od morja od hiše je 500 m! Prva plaža je oddaljena 1,4 km! Čudovita peščena plaža Bijeca je oddaljena le 2 km!

WI-FI je na voljo po celotnem objektu, prav tako brisače in posteljnina, ki so na voljo brezplačno.

Na voljo sta dva brezplačna parkirna mesta - eno na posestvu, drugo pa na ulici pred hišo. Dostop do sprednjega dvorišča je edino, kar delite z lastnikom (ki živi v sosednji hiši, vendar vam zagotavlja popolno zasebnost).

Popolna bližina plaže in centra, kjer potekajo vsi pomembni dogodki poleti.

Med bivanjem v Medulinu, ki uživa v vašem oddihu, lahko obiščete del medulinskega arhipelaga. Pravi raj je za ljubitelje narave. Otoki Ceja, Levan, Bodulaš so popolni za celodnevni izlet, saj ponujajo gostinske storitve. Poleg medulinskega arhipelaga je idealen za deskanje, vodno nebo in potapljanje. Do vseh otokov lahko pridete z lastnim čolnom, taksijem ali pa si lahko najamete čoln.

Riviera Medulin je idealna za kolesarje, saj območje ponuja eno najlepših kolesarskih stez v Istri.

V Medulinu obstajajo tudi druge možnosti, kot so jahanje konj, tenis, odbojka na mivki.

Vzemite si čas za obisk starodavne Pule, istrskih mumij, Nacionalnega parka Brijuni, Parka narave rt Kamenjak, Benetk, jame Baredine ali sodelovanje v panoramskem letu nad celotnim območjem. Poleg tega lahko na enem od številnih dogodkov, ki potekajo poleti, poskusite nekaj medulinskih specialitet, kot so rakova solata, rižota s sipami, istrski pršut ali kateri koli od aromatičnih specialitet s tartufi. Uživajte in se sprostite med koncerti klasične glasbe, plešite na odprtih terasah ali obiščite enega od nočnih klubov in se zabavajte do jutra.

Dobrodošli na sproščujočem oddihu!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Relaxing house with spacious garden

5-sobna vila 8 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
170 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj + 2 dodatni ležišči
Izkoristite popolnoma locirano počitniško hišo, izven hrupa koncertov, barov in restavracij, vendar dovolj blizu, da z njo pridete v 2 minutah z avtomobilom! Nahaja se na mirni lokaciji v Medulinu, izven prenatrpanega centra, vendar v bližini smaragdno modre vode in sproščujoče peščene plaže Bijeca, ta zasebna počitniška hiša vabi goste, da uživajo v odprtem in zaprtem življenju! V pritličju sta dve udobni spalnici z zakonskimi posteljami, dnevna soba s kavčem in ravnim TV-jem, popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico, kopalnica s prho in pralnim strojem! Na prvem nadstropju boste našli še eno dnevno sobo s kavčem (za 2 dodatni ležišči), popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, kopalnico s prho in pralnim strojem ter eno spalnico z veliko posteljo za 2 osebi. Klimatizirano je v dnevni sobi in vhodu na sproščujoč balkon / teraso s udobnim pohištvom - popolno za prijetno popoldne ob kozarcu vina! Oddaljenost od morja od hiše je 500 m! Prva plaža je oddaljena 1,4 km! Čudovita peščena plaža Bijeca je oddaljena le 2 km! WI-FI je na voljo po celotnem objektu, prav tako brisače in posteljnina, ki so na voljo brezplačno. Na voljo sta dva brezplačna parkirna mesta - eno na posestvu, drugo pa na ulici pred hišo. Dostop do sprednjega dvorišča je edino, kar delite z lastnikom (ki živi v sosednji hiši, vendar vam zagotavlja popolno zasebnost). Popolna bližina plaže in centra, kjer potekajo vsi pomembni dogodki poleti. Med bivanjem v Medulinu, ki uživa v vašem oddihu, lahko obiščete del medulinskega arhipelaga. Pravi raj je za ljubitelje narave. Otoki Ceja, Levan, Bodulaš so popolni za celodnevni izlet, saj ponujajo gostinske storitve. Poleg medulinskega arhipelaga je idealen za deskanje, vodno nebo in potapljanje. Do vseh otokov lahko pridete z lastnim čolnom, taksijem ali pa si lahko najamete čoln. Riviera Medulin je idealna za kolesarje, saj območje ponuja eno najlepših kolesarskih stez v Istri. V Medulinu obstajajo tudi druge možnosti, kot so jahanje konj, tenis, odbojka na mivki. Vzemite si čas za obisk starodavne Pule, istrskih mumij, Nacionalnega parka Brijuni, Parka narave rt Kamenjak, Benetk, jame Baredine ali sodelovanje v panoramskem letu nad celotnim območjem. Poleg tega lahko na enem od številnih dogodkov, ki potekajo poleti, poskusite nekaj medulinskih specialitet, kot so rakova solata, rižota s sipami, istrski pršut ali kateri koli od aromatičnih specialitet s tartufi. Uživajte in se sprostite med koncerti klasične glasbe, plešite na odprtih terasah ali obiščite enega od nočnih klubov in se zabavajte do jutra. Dobrodošli na sproščujočem oddihu!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Relaxing house with spacious garden

Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Vrt
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Relaxing house with spacious garden

  44.832306
  13.927429