Smučanje Kaprun

Kitzsteinhorn - 3000 m nad vsem in vsemi ...

Edino ledeniško središče v salzburški regiji vas prepriča z naravnim snegom, ki je na tej višini skoraj zagotovljen, dih jemajočimi razgledi na 3000 m visoke vršace in do 30.000 m2 terena v treh snežnih parkih.

Na Kitzsteinhornu doživijo smučarji popolno svobodo. Čudovite proge, primerne za vse kategorije smučarjev, poskrbijo, da začne športnim navdušencem srce biti hitreje. Za vsakogar se najde nekaj: na planoti je odličen teren za začetnike, strokovnjaki se lahko preizkusijo na tekmovalni progi ... Board v roke in na stezo - snowboarderji so goro že zavzeli. Na planoti ledenika je tudi park z različnimi ovirami. Langwied poskrbi za freeriderje in jim zagotovi vrhunsko doživetje.

Smučanje izven urejenih prog, sankanje, jadralno padalstvo, izleti s sanmi, snežna tuba, curling, drsanje, pohodništvo, notranji bazen, tenis igrišče, fitness center, javna savna, masaže, šole smučanja, 8 koč, kampiranje, apres ski, 12 barov, 33 restavracij, 1 diskoteka.

Otroška proga; otroška vlečnica; otroški park; varstvo, otroški vlečni trak. Najem: smuči, čevlji, palice, snowboard, touring smuči, telemark smuči. Športna trgovina; omara za smuči.

Smučišče Kaprun

Splošne informacije

Min. višina: 1976 m
Max. višina: 3029 m

Povezave

Letališče: Salzburg, 90 km
Železniška postaja: Zell am See, 0 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 41 km
Najdaljša steza: 5 km
Steze za tek na smučeh: 20 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 12 km
Rdeča: 26 km
Črna: 3 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača