Spacious apartment with the garden, near the sandy beach

Nova Lokva 5, 52203 Medulin 44.817902,13.938141 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Apartma se nahaja v pritličju stavbe v mirni ulici, idealen za družine z otroki ali prijatelje, ki iščejo popolno namestitev, daleč stran od hrupa za dober nočni počitek, hkrati pa v bližini izjemne peščene plaže, številnih restavracij, barov in prečudovitega starega mestnega jedra!

Čudovita peščena plaža Bijeca je oddaljena le 650 metrov! Morje in pristanišče sta od apartmaja oddaljena 400 m!

Stan sestavljajo 3 spalnice, 2 kopalnici, kuhinja z jedilnico in lep dnevni prostor s kavčem!

Na voljo so pomivalni stroj, pralni stroj in sušilnik!

Na voljo je tudi majhen vrt s teraso in prostor za sedenje s žarom!

Wi-Fi je na voljo po celotnem objektu, prav tako brisače in posteljnina, ki so na voljo brezplačno. Brezplačno parkiranje na objektu.

Poskusite tradicionalno istrsko kulinariko in vrhunsko vino, za katere je to območje znano, ter dodajte zadnje sestavine za nepozaben oddih.

Popolna bližina plaže in centra, kjer se poleti odvijajo vsi pomembni dogodki. Med bivanjem v Medulinu in uživanjem v oddihu lahko obiščete enega od otokov Medulinskega arhipelaga. To je pravi raj za ljubitelje narave. Otoki Ceja, Levan, Bodulaš so popolni za celodnevni izlet, saj ponujajo gostinske storitve. Poleg tega je medulinski arhipelag idealen za ljubitelje windsurfanja, jadranja in potapljanja. Do vseh otokov lahko pridete z lastno barko, taksijem ali najemom čolna.

Riviera Medulin je idealna za kolesarje, saj območje ponuja eno najlepših gorskokolesarskih poti v Istri.

V Medulinu obstajajo tudi druge možnosti, kot so jahanje, tenis, odbojka na mivki.

Vzemite si čas za obisk stare Pule, istrskih mumij, Nacionalnega parka Brijuni, Parka narave Rt Kamenjak, Benetk, jame Baredine ali se vključite v panoramski let nad celotnim območjem. Poleg tega lahko na enem od številnih dogodkov, ki potekajo poleti, poskusite nekaj medulinskih specialitet, kot so rakova solata, rižota s sipami, istrski pršut ali kateri od aromatičnih tartufov. Uživajte in se sprostite med koncerti klasične glasbe, plešite na odprtih terasah ali obiščite enega od nočnih klubov in se zabavajte do jutra.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Spacious apartment with the garden, near the sandy beach

4-sobni apartma 6 oseb - terasa
106 m2 WiFi MAX 6 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj
Apartma se nahaja v pritličju stavbe v mirni ulici, idealen za družine z otroki ali prijatelje, ki iščejo popolno namestitev, daleč stran od hrupa za dober nočni počitek, hkrati pa v bližini izjemne peščene plaže, številnih restavracij, barov in prečudovitega starega mestnega jedra! Čudovita peščena plaža Bijeca je oddaljena le 650 metrov! Morje in pristanišče sta od apartmaja oddaljena 400 m! Stan sestavljajo 3 spalnice, 2 kopalnici, kuhinja z jedilnico in lep dnevni prostor s kavčem! Na voljo so pomivalni stroj, pralni stroj in sušilnik! Na voljo je tudi majhen vrt s teraso in prostor za sedenje s žarom! Wi-Fi je na voljo po celotnem objektu, prav tako brisače in posteljnina, ki so na voljo brezplačno. Brezplačno parkiranje na objektu. Poskusite tradicionalno istrsko kulinariko in vrhunsko vino, za katere je to območje znano, ter dodajte zadnje sestavine za nepozaben oddih. Popolna bližina plaže in centra, kjer se poleti odvijajo vsi pomembni dogodki. Med bivanjem v Medulinu in uživanjem v oddihu lahko obiščete enega od otokov Medulinskega arhipelaga. To je pravi raj za ljubitelje narave. Otoki Ceja, Levan, Bodulaš so popolni za celodnevni izlet, saj ponujajo gostinske storitve. Poleg tega je medulinski arhipelag idealen za ljubitelje windsurfanja, jadranja in potapljanja. Do vseh otokov lahko pridete z lastno barko, taksijem ali najemom čolna. Riviera Medulin je idealna za kolesarje, saj območje ponuja eno najlepših gorskokolesarskih poti v Istri. V Medulinu obstajajo tudi druge možnosti, kot so jahanje, tenis, odbojka na mivki. Vzemite si čas za obisk stare Pule, istrskih mumij, Nacionalnega parka Brijuni, Parka narave Rt Kamenjak, Benetk, jame Baredine ali se vključite v panoramski let nad celotnim območjem. Poleg tega lahko na enem od številnih dogodkov, ki potekajo poleti, poskusite nekaj medulinskih specialitet, kot so rakova solata, rižota s sipami, istrski pršut ali kateri od aromatičnih tartufov. Uživajte in se sprostite med koncerti klasične glasbe, plešite na odprtih terasah ali obiščite enega od nočnih klubov in se zabavajte do jutra.
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Spacious apartment with the garden, near the sandy beach

Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Vrt
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Lokacija namestitve Spacious apartment with the garden, near the sandy beach

  44.817902
  13.938141