Family Apartment Puh

Mardeganijeva 2, 52100 Pula 44.851696,13.848537 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Popolnoma opremljen in udoben trisobni apartma (1 zakonska postelja + 2 enojni postelji). Stan se nahaja v neposredni bližini centra znanega antičnega mesta Pule. V neposredni bližini najlepših plaž, restavracij, narodnega parka Brioni in naravnih parkov, popolna izbira za vaše počitnice!

Ima lastno parkirišče in ločen vhod. Skupna bivalna površina je 80 m2. Apartma sestoji iz dveh spalnic, velike kopalnice, popolnoma opremljene kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, terase s pogledom na vrt.
Gosti lahko uporabljajo žar v vrtu in uživajo v toplem vzdušju nastanitve in gostiteljev, ki bodo zagotovo naredili bivanje še prijetnejše.
Dobrodošli!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Family Apartment Puh

4-sobni apartma 4 osebe - terasa
80 m2 WiFi MAX 4 3 spalnice in 3 kopalnice 2 postelji + 2 dodatni ležišči
Popolnoma opremljen in udoben trisobni apartma (1 zakonska postelja + 2 enojni postelji). Stan se nahaja v neposredni bližini centra znanega antičnega mesta Pule. V neposredni bližini najlepših plaž, restavracij, narodnega parka Brioni in naravnih parkov, popolna izbira za vaše počitnice! Ima lastno parkirišče in ločen vhod. Skupna bivalna površina je 80 m2. Apartma sestoji iz dveh spalnic, velike kopalnice, popolnoma opremljene kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, terase s pogledom na vrt. Gosti lahko uporabljajo žar v vrtu in uživajo v toplem vzdušju nastanitve in gostiteljev, ki bodo zagotovo naredili bivanje še prijetnejše. Dobrodošli!
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Family Apartment Puh

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Lokacija namestitve Family Apartment Puh

    44.851696
    13.848537