City Centre Apartment with terrace

Rimske centurijacije 15, 52100 Pula 44.87146,13.852448 +385 52 790 012 Prikaži na zemljevidu

Je odlično izhodišče za raziskovanje mesta. Največja prednost je vsekakor lokacija, saj med obiskom osupljivega starega mestnega jedra in čudovitega mestnega jedra ne potrebujete avtomobila, saj je vse v bližini.
Apartma se nahaja le 5 min hoje od puljske Arene in 6 min hoje od Herkulovih vrat. Apartma ima klimatsko napravo, pralni stroj in tudi WIFI!

Ima sedežno garnituro v lepi dnevni sobi (z raztegljivim kavčem za 2 dodatni osebi), popolnoma opremljeno kuhinjo z , kopalnico s tušem, brisačami in pralnim strojem ter spalnico z eno zakonsko posteljo za 2 osebi.
Lahko se sprostite in preživite večer na terasi z žarom.
Brezplačno parkirišče je na voljo na ulici.

Dodatna ponudba: Pečica, Mikrovalovna pečica, Hladilnik, Zamrzovalnik, Plin, Ventilator/odsesovalnik, Kuhinjski pribor na voljo, Tuš, Kopalnica, WC, Spalnica, Nepremičnina, Dnevna soba, Prostor za sedenje, Jedilnica, Bivalni prostor, Elektrika, Voda

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve City Centre Apartment with terrace

2-sobni apartma 4 osebe - terasa
35 m2 WiFi MAX 4 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji + 2 dodatni ležišči
Je odlično izhodišče za raziskovanje mesta. Največja prednost je vsekakor lokacija, saj med obiskom osupljivega starega mestnega jedra in čudovitega mestnega jedra ne potrebujete avtomobila, saj je vse v bližini. Apartma se nahaja le 5 min hoje od puljske Arene in 6 min hoje od Herkulovih vrat. Apartma ima klimatsko napravo, pralni stroj in tudi WIFI! Ima sedežno garnituro v lepi dnevni sobi (z raztegljivim kavčem za 2 dodatni osebi), popolnoma opremljeno kuhinjo z , kopalnico s tušem, brisačami in pralnim strojem ter spalnico z eno zakonsko posteljo za 2 osebi. Lahko se sprostite in preživite večer na terasi z žarom. Brezplačno parkirišče je na voljo na ulici. Dodatna ponudba: Pečica, Mikrovalovna pečica, Hladilnik, Zamrzovalnik, Plin, Ventilator/odsesovalnik, Kuhinjski pribor na voljo, Tuš, Kopalnica, WC, Spalnica, Nepremičnina, Dnevna soba, Prostor za sedenje, Jedilnica, Bivalni prostor, Elektrika, Voda
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve City Centre Apartment with terrace

Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve City Centre Apartment with terrace

  44.87146
  13.852448