Villa Symphony, heated pool - 10m from the Sea

Punta 11, 21413 Povlja 43.340759,16.835022 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Poglobite se v vrhunec razkošja v Vili Symphony, mirnem zatočišču, ki se nahaja na očarljivem otoku Brač. Ta izjemna vila, skrbno zasnovana za sprejem do 10 gostov, ponuja pet prostornih sob z razkošnim bivalnim prostorom, ki meri 304 kvadratne metre, vse skupaj postavljeno ob dih jemajočem ozadju 444 kvadratnih metrov velike posesti. Nahajajoča se na očarljivem otoku Brač, Vila Symphony obljublja nepozaben pobeg, kjer je vsak detajl skrbno oblikovan do popolnosti.

Uživajte v miru lastnega zasebnega raja, kjer vas čaka ogrevan zunanji bazen z edinstvenim pogledom na morje, ki vas bo resnično prevzel. Moderno pohištvo in stilsko dekoracijo vile ustvarjata vabljivo zatočišče, ki spodbuja sprostitev in intimen občutek udobja. Ko stopite v to zavetje, vas pozdravi atmosfera, ki združuje užitek, mirnost in udobje.

Pozabite na skrbi zaradi vročih dni; Vila Symphony zagotavlja vaše udobje s hladnim klimatskim sistemom in osvežujočimi kamnitimi tlemi. Sprostite se na razkošnih ležalnikih na terasi, uživajte v soncu, okušajte okusne žarane jedi in se osvežite s potopom v bazen. To je vaš prostor, kjer se lahko prepustite svobodi uživanja v tistem, kar najbolj ljubite v vsakem trenutku.

Postavljena neposredno ob plaži, Vila Symphony vabi na počasne sprehode ob obali, ki vam omogočajo, da uživate v vonju morja in ritmični melodiji valov. Uživajte v osvežujočem skoku v kristalno čista voda ali občudujte očarljive kraške pojave otoka. Raziščite skrite bisere morja v peščenih zalivih, kjer vas pričakujejo očarljive restavracije, ki obljubljajo kulinarično potovanje skozi nacionalne dobrote.

Vila Symphony je več kot le počitniška hiša; je vaše idealno zatočišče za navdihujoč pobeg v prijetnem vzdušju. Dovolite svoji duši, da se prepusti ritmu valov in uživajte v vsakem trenutku vašega bivanja. Doživite čar Vile Symphony - kjer se razkošje harmonično sreča z lepoto Brača.

Dobrodošli v Vili Symphony!

Pomembne opombe:

Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let.
Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila.
Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje.
Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo in dodatno plačilo je možno.

Varščina: 500 evrov

Ob vašem prihodu vam bo gostitelj posredoval podrobne informacije o objektu.
Poleg tega boste obveščeni o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo na posesti za dodatno plačilo.
Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam lahko pomagamo še naprej.
Prosimo, zahtevajte dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno.

Vaša ekipa Luxe Villas Collection!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Symphony, heated pool - 10m from the Sea

6-sobna vila 10 oseb
304 m2 WiFi MAX 10 5 spalnic in 5 kopalnic 10 postelj
Poglobite se v vrhunec razkošja v Vili Symphony, mirnem zatočišču, ki se nahaja na očarljivem otoku Brač. Ta izjemna vila, skrbno zasnovana za sprejem do 10 gostov, ponuja pet prostornih sob z razkošnim bivalnim prostorom, ki meri 304 kvadratne metre, vse skupaj postavljeno ob dih jemajočem ozadju 444 kvadratnih metrov velike posesti. Nahajajoča se na očarljivem otoku Brač, Vila Symphony obljublja nepozaben pobeg, kjer je vsak detajl skrbno oblikovan do popolnosti. Uživajte v miru lastnega zasebnega raja, kjer vas čaka ogrevan zunanji bazen z edinstvenim pogledom na morje, ki vas bo resnično prevzel. Moderno pohištvo in stilsko dekoracijo vile ustvarjata vabljivo zatočišče, ki spodbuja sprostitev in intimen občutek udobja. Ko stopite v to zavetje, vas pozdravi atmosfera, ki združuje užitek, mirnost in udobje. Pozabite na skrbi zaradi vročih dni; Vila Symphony zagotavlja vaše udobje s hladnim klimatskim sistemom in osvežujočimi kamnitimi tlemi. Sprostite se na razkošnih ležalnikih na terasi, uživajte v soncu, okušajte okusne žarane jedi in se osvežite s potopom v bazen. To je vaš prostor, kjer se lahko prepustite svobodi uživanja v tistem, kar najbolj ljubite v vsakem trenutku. Postavljena neposredno ob plaži, Vila Symphony vabi na počasne sprehode ob obali, ki vam omogočajo, da uživate v vonju morja in ritmični melodiji valov. Uživajte v osvežujočem skoku v kristalno čista voda ali občudujte očarljive kraške pojave otoka. Raziščite skrite bisere morja v peščenih zalivih, kjer vas pričakujejo očarljive restavracije, ki obljubljajo kulinarično potovanje skozi nacionalne dobrote. Vila Symphony je več kot le počitniška hiša; je vaše idealno zatočišče za navdihujoč pobeg v prijetnem vzdušju. Dovolite svoji duši, da se prepusti ritmu valov in uživajte v vsakem trenutku vašega bivanja. Doživite čar Vile Symphony - kjer se razkošje harmonično sreča z lepoto Brača. Dobrodošli v Vili Symphony! Pomembne opombe: Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let. Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila. Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje. Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo in dodatno plačilo je možno. Varščina: 500 evrov Ob vašem prihodu vam bo gostitelj posredoval podrobne informacije o objektu. Poleg tega boste obveščeni o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo na posesti za dodatno plačilo. Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam lahko pomagamo še naprej. Prosimo, zahtevajte dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno. Vaša ekipa Luxe Villas Collection!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Symphony, heated pool - 10m from the Sea

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Villa Symphony, heated pool - 10m from the Sea

  43.340759
  16.835022