Villa SAN with heated pool, traditional surroundings, 3-bedrooms

Dračevica 118, 21423 Nerežišća 43.333099,16.531647 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

ZNIŽANJE ZA ZGODNJE PTIČE!! -10% ZA OBDOBJE 26.03.-20.05.2022.

Vila SAN se nahaja v majhni vasici Dračevica na otoku Brač, le 11 km od Supetra (pristanišče za trajekte), ki je zelo dobro povezan s trajekti iz mesta Split. Gre za 3-sobno nepremičnino, ki ponuja zelo udobno bivanje v popolnoma opremljenem notranjem prostoru, z neverjetnim razgledom na naravno okolico z mediteranskimi rastlinami po otoku. Okolica in sosednja mesta so zelo nedotaknjena, zelo tradicionalna in tukaj lahko res okusite tipičen sproščen mediteranski način življenja. Prosto raziskujte zaliv, vozite in raziskujte Nerežišća, Milno ali poiščite popolno mesto na eni izmed čudovitih prodnatih plaž v kratki vožnji (5-15 min). Zasebni in ogrevani bazen velikosti 24 m2, udobna dnevna soba, jedilnica s popolnoma opremljeno kuhinjo in izhodom na pokrito zunanjo jedilnico ter popolna zasebnost na sončni terasi. Popolnoma klimatizirano s brezplačnim WiFi.

Najbližja trgovina je oddaljena 200 m, restavracije pa 3 km, center mesta Supetar pa 11 km, kjer imate zdravnika, lekarno, banko, supermarket in možnost najema čolna, avtomobila, skuterja ali koles itd. Split je zelo dobro povezan s trajekti, ki prihajajo v Supetar, zato ste v zelo nedotaknjeni destinaciji, vendar imate še vedno odlično povezavo z mestom Split in vsem, kar ponuja.

Do nepremičnine se pripeljete po lokalni cesti, ki ni zelo prometna, kot vse ceste na tem otoku. Zasebno parkirišče je zagotovljeno pred hišo za 4 avtomobile.

Vila ponuja prijeten in udoben občutek

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 7000m

Razpoložljivost namestitve Villa SAN with heated pool, traditional surroundings, 3-bedrooms

4-sobna vila 6 oseb
118 m2 WiFi MAX 6 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj
ZNIŽANJE ZA ZGODNJE PTIČE!! -10% ZA OBDOBJE 26.03.-20.05.2022. Vila SAN se nahaja v majhni vasici Dračevica na otoku Brač, le 11 km od Supetra (pristanišče za trajekte), ki je zelo dobro povezan s trajekti iz mesta Split. Gre za 3-sobno nepremičnino, ki ponuja zelo udobno bivanje v popolnoma opremljenem notranjem prostoru, z neverjetnim razgledom na naravno okolico z mediteranskimi rastlinami po otoku. Okolica in sosednja mesta so zelo nedotaknjena, zelo tradicionalna in tukaj lahko res okusite tipičen sproščen mediteranski način življenja. Prosto raziskujte zaliv, vozite in raziskujte Nerežišća, Milno ali poiščite popolno mesto na eni izmed čudovitih prodnatih plaž v kratki vožnji (5-15 min). Zasebni in ogrevani bazen velikosti 24 m2, udobna dnevna soba, jedilnica s popolnoma opremljeno kuhinjo in izhodom na pokrito zunanjo jedilnico ter popolna zasebnost na sončni terasi. Popolnoma klimatizirano s brezplačnim WiFi. Najbližja trgovina je oddaljena 200 m, restavracije pa 3 km, center mesta Supetar pa 11 km, kjer imate zdravnika, lekarno, banko, supermarket in možnost najema čolna, avtomobila, skuterja ali koles itd. Split je zelo dobro povezan s trajekti, ki prihajajo v Supetar, zato ste v zelo nedotaknjeni destinaciji, vendar imate še vedno odlično povezavo z mestom Split in vsem, kar ponuja. Do nepremičnine se pripeljete po lokalni cesti, ki ni zelo prometna, kot vse ceste na tem otoku. Zasebno parkirišče je zagotovljeno pred hišo za 4 avtomobile. Vila ponuja prijeten in udoben občutek
TV
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa SAN with heated pool, traditional surroundings, 3-bedrooms

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Villa SAN with heated pool, traditional surroundings, 3-bedrooms

  43.333099
  16.531647