Villa Katarina with heated pool, sea view

Ulica kralja Zvonimira 3, 21403 Sutivan 43.384884,16.484078 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Katarina ponuja tri izjemno opremljene spalnice, vsaka s svojo lastno kopalnico, kar zagotavlja popolno ravnotežje med zasebnostjo in udobjem. Prostorna notranjost vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo, stilsko opremljeno dnevno sobo in več teras, ki vsaka ponuja panoramski pogled na azurne vode Jadrana. Vila ponuja tudi garažo za vaša vozila.

Zunanji prostori vile Katarina so skrbno zasnovani za sprostitev in uživanje. Zasebni bazen vas vabi, da se osvežite in sprostite, medtem ko vas plinski žar vabi, da uživate v prijetnih doživetjih al fresco večerijah. Za bolj aktivne goste sta na voljo dva kolesa za raziskovanje okolice, namizni tenis pa dodaja pridih rekreacijske zabave.

Ko se odpravite izven meja vile Katarina, se majhno mesto Sutivan razkrije v svojem čaru le 5 minut hoje stran. Uživajte v okusni italijanski kuhinji v bližnji piceriji ali se odpeljite do župnijske cerkvene zgradbe in cerkve Marije oznanjenke. Za tiste, ki imajo radi pomorske avanture, je znani Gulet Barba oddaljen le 3,7 km in ponuja edinstveno pomorsko izkušnjo.

Če si želite potopiti v živahno mestno življenje, je zgodovinsko mesto Split enostavno dostopno, s svojo bogato kulturno dediščino in znamenitostmi, ki čakajo, da jih odkrijete. Uživajte v čaru Brača, kjer vas vila Katarina vabi, da ustvarite dragocene spomine v razkošnem in mirnem okolju. Vaš pobeg na otok se začne tukaj, kjer je vsak detajl prilagojen, da zagotovi nepozabno izkušnjo.

Dobrodošli v Vili Katarina!

Pomembne opombe:

Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 21 let ob času rezervacije, da bi preprečili mladinske skupine.
Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila.
Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje.
Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški.

Varščina: 300 evrov

Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu.
Poleg tega vas bodo obvestili o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo v objektu za doplačilo.
Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam pomagamo še naprej.
Prosite za dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno.

Vaša ekipa Luxe Villas Collection!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Villa Katarina with heated pool, sea view

4-sobna vila 8 oseb
205 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj + 2 dodatni ležišči
Vila Katarina ponuja tri izjemno opremljene spalnice, vsaka s svojo lastno kopalnico, kar zagotavlja popolno ravnotežje med zasebnostjo in udobjem. Prostorna notranjost vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo, stilsko opremljeno dnevno sobo in več teras, ki vsaka ponuja panoramski pogled na azurne vode Jadrana. Vila ponuja tudi garažo za vaša vozila. Zunanji prostori vile Katarina so skrbno zasnovani za sprostitev in uživanje. Zasebni bazen vas vabi, da se osvežite in sprostite, medtem ko vas plinski žar vabi, da uživate v prijetnih doživetjih al fresco večerijah. Za bolj aktivne goste sta na voljo dva kolesa za raziskovanje okolice, namizni tenis pa dodaja pridih rekreacijske zabave. Ko se odpravite izven meja vile Katarina, se majhno mesto Sutivan razkrije v svojem čaru le 5 minut hoje stran. Uživajte v okusni italijanski kuhinji v bližnji piceriji ali se odpeljite do župnijske cerkvene zgradbe in cerkve Marije oznanjenke. Za tiste, ki imajo radi pomorske avanture, je znani Gulet Barba oddaljen le 3,7 km in ponuja edinstveno pomorsko izkušnjo. Če si želite potopiti v živahno mestno življenje, je zgodovinsko mesto Split enostavno dostopno, s svojo bogato kulturno dediščino in znamenitostmi, ki čakajo, da jih odkrijete. Uživajte v čaru Brača, kjer vas vila Katarina vabi, da ustvarite dragocene spomine v razkošnem in mirnem okolju. Vaš pobeg na otok se začne tukaj, kjer je vsak detajl prilagojen, da zagotovi nepozabno izkušnjo. Dobrodošli v Vili Katarina! Pomembne opombe: Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 21 let ob času rezervacije, da bi preprečili mladinske skupine. Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila. Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje. Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški. Varščina: 300 evrov Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu. Poleg tega vas bodo obvestili o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo v objektu za doplačilo. Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam pomagamo še naprej. Prosite za dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno. Vaša ekipa Luxe Villas Collection!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Katarina with heated pool, sea view

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • otroško igrišče
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Storitve poleti
 • Najem kolesa
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Villa Katarina with heated pool, sea view

  43.384884
  16.484078