Villa Diocletian's Palace- heated pool, beachfront, spa

Put Vele Luke 53, 21400 Supetar 43.383219,16.537991 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Ta impresivna vila, ki spominja na avtentično zgodovinsko zgradbo, je celo poimenovana po slavnem palači, ki krasijo mesto Split. V Supetarju na otoku Brač, v skritem zalivu, ta razkošna kamnita hiša prebudi mirovno hrepenenje po naravi.

Vila Dioklecijanova palača ponuja neverjetnih 6 udobnih spalnic, vsaka s svojo kopalnico. Pet sob se nahaja v pritličju, skupaj s prostorno kuhinjo in dnevno sobo. Vsaka kopalnica izžareva razkošje in premišljeno oblikovanje. Z popolnoma opremljeno kuhinjo lahko gostje uživajo v trenutkih sprostitve v obsežni dnevni sobi, opremljeni s knjižnico. Zgoraj je še ena spalnica, savna, fitnes prostor in masažna miza, ki dodajajo raznolikost in doživetje dobrega počutja vašemu dopustu.

Urejeno dvorišče vključuje ogromen bazen, posebej zasnovan za vaše uživanje. Zunanji prostor vile je bogat s prostorno jedilnico, ki ustvarja očarljivo okolje. Predstavljajte si razkošno vilo, le 20 metrov od plaže na Jadranskem otoku. Po dnevu na plaži se lahko gostje razvajajo s storitvami vile, vključno s posebnimi tretmaji, kot so masaže.

Opomba: Ta vila ponuja možnost dodatnih storitev, vključno z najemom čolna ali jet-ski-ja, prevozi do vile in storitvami profesionalnega kuharja.
Supetar na otoku Brač ima izjemno turistično pomembnost za Dalmacijo. Z 3.500 prebivalci ponuja mesto bogato paleto zabavnih dejavnosti, od nogometa in tenisa do potapljanja. Organizirane so izlete na otoke Hvar in Vis, trajekt pa omogoča enostaven dostop do Splita. Sprehod skozi Supetar vam bo omogočil doživetje dediščine preteklosti, vključno z nizom zgodnjekrščanskih cerkva. Poleg cerkve sv. Nikolaja sta dva sarkofaga, pod katerima so ostanki rimskih 'villae rusticae'.
Odpotujte na avanturo s polnim servisom na tem očarljivem jadranskem otoku.

Dobrodošli v Vili Dioklecijanove palače!

Pomembne opombe:

Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let.

Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila.

Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje.
Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški.

Varščina: 1500 evrov

Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu. Poleg tega vas bodo obvestili o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo v objektu za doplačilo.
Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam lahko pomagamo še naprej.
Prosite za dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno.

Vaša ekipa Luxe Villas Collection!

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 10m

Razpoložljivost namestitve Villa Diocletian's Palace- heated pool, beachfront, spa

7-sobna vila 12 oseb
750 m2 WiFi MAX 12 6 spalnic in 6 kopalnic 12 postelj
Ta impresivna vila, ki spominja na avtentično zgodovinsko zgradbo, je celo poimenovana po slavnem palači, ki krasijo mesto Split. V Supetarju na otoku Brač, v skritem zalivu, ta razkošna kamnita hiša prebudi mirovno hrepenenje po naravi. Vila Dioklecijanova palača ponuja neverjetnih 6 udobnih spalnic, vsaka s svojo kopalnico. Pet sob se nahaja v pritličju, skupaj s prostorno kuhinjo in dnevno sobo. Vsaka kopalnica izžareva razkošje in premišljeno oblikovanje. Z popolnoma opremljeno kuhinjo lahko gostje uživajo v trenutkih sprostitve v obsežni dnevni sobi, opremljeni s knjižnico. Zgoraj je še ena spalnica, savna, fitnes prostor in masažna miza, ki dodajajo raznolikost in doživetje dobrega počutja vašemu dopustu. Urejeno dvorišče vključuje ogromen bazen, posebej zasnovan za vaše uživanje. Zunanji prostor vile je bogat s prostorno jedilnico, ki ustvarja očarljivo okolje. Predstavljajte si razkošno vilo, le 20 metrov od plaže na Jadranskem otoku. Po dnevu na plaži se lahko gostje razvajajo s storitvami vile, vključno s posebnimi tretmaji, kot so masaže. Opomba: Ta vila ponuja možnost dodatnih storitev, vključno z najemom čolna ali jet-ski-ja, prevozi do vile in storitvami profesionalnega kuharja. Supetar na otoku Brač ima izjemno turistično pomembnost za Dalmacijo. Z 3.500 prebivalci ponuja mesto bogato paleto zabavnih dejavnosti, od nogometa in tenisa do potapljanja. Organizirane so izlete na otoke Hvar in Vis, trajekt pa omogoča enostaven dostop do Splita. Sprehod skozi Supetar vam bo omogočil doživetje dediščine preteklosti, vključno z nizom zgodnjekrščanskih cerkva. Poleg cerkve sv. Nikolaja sta dva sarkofaga, pod katerima so ostanki rimskih 'villae rusticae'. Odpotujte na avanturo s polnim servisom na tem očarljivem jadranskem otoku. Dobrodošli v Vili Dioklecijanove palače! Pomembne opombe: Rezervacije niso sprejete od posameznikov, mlajših od 25 let. Pridržujemo si pravico zavrniti rezervacije, ki ne izpolnjujejo tega merila. Poleg tega hišni red strogo prepoveduje zabave ali dogodke ter kajenje. Prosimo, upoštevajte, da so hišni ljubljenčki na zahtevo možni dodatni stroški. Varščina: 1500 evrov Ob vašem prihodu vam bo gostitelj zagotovil podrobne informacije o objektu. Poleg tega vas bodo obvestili o različnih dodatnih storitvah, ki so na voljo v objektu za doplačilo. Zahvaljujemo se vam za vašo poizvedbo in veselimo se, da vam lahko pomagamo še naprej. Prosite za dodatne informacije; tukaj smo, da vaše bivanje naredimo izjemno. Vaša ekipa Luxe Villas Collection!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
jacuzzi
ločen WC
ločena kuhinja
sef
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Villa Diocletian's Palace- heated pool, beachfront, spa

Dodatne aktivnosti
 • Biljard
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • otroško igrišče
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Wellness & SPA
 • privatni spa center
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Villa Diocletian's Palace- heated pool, beachfront, spa

  43.383219
  16.537991