Luxury Villa Stone Castle Brač with private pool on Brač island

Put ružmarina 46, 21425 Selca 43.280731,16.863892 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna Vila Stone Castle Brač s panoramskim razgledom na morje, neskončnim ogrevanim bazenom velikosti 40m2 in dvema privezoma za ladje je vila, narejena iz znanega masivnega bračkega kamna, in se nahaja v zalivu Puntinak, le 40 metrov od morja in 1,5 km od kraja Sumartin na otoku Brač. V bližini vile se nahaja tudi znana prodnata plaža Santa Barbara, oddaljena 650 m.

Razkošna Vila Stone Castle Brač se sestoji iz 3 delov z ločenimi vhodi: visoko pritličje, pod katerim se nahaja prostorna garaža velikosti 120 m2, vzhodno in zahodno nadstropje. Nahaja se na posestvu velikosti 650m2, od tega je 320 m2 bivalnega prostora, 100 m2 terase, na kateri se nahaja ogrevan neskončni bazen velikosti 40m2, otroško igrišče s trampolinom, toboganom in gugalnico ter otroški bazen, ležalniki za sončenje, pokrita poletna jedilnica, kamin in zunanja jedilna miza za 12 oseb.

Visoko pritličje razkošne Vile Stone Castle Brač se sestoji iz 1 dnevne sobe oziroma medijske sobe, kuhinje in jedilnice ter 2 spalnice. Vzhodni del prvega nadstropja je opremljen z dodatno kuhinjo s jedilno mizo in dnevno sobo s kavčem, ki se raztegne v dodatno ležišče. V tem delu se nahajata tudi 2 spalnici. Na zahodnem delu nadstropja so na voljo še 2 prostorni spalnici, od katerih ima ena kavč, ki se lahko uporabi kot dodatno ležišče.

Razkošna Vila Stone Castle Brač je opremljena s 6 kopalnicami, ki se nahajajo v spalnicah, od tega 4 s tuš kabino, 2 s kadjo in 1 dodatno kopalnico s tušem ter ločenim stranišč

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury Villa Stone Castle Brač with private pool on Brač island

9-sobna vila 14 oseb
320 m2 WiFi MAX 14 6 spalnic in 6 kopalnic 12 postelj + 2 dodatni ležišči
Razkošna Vila Stone Castle Brač s panoramskim razgledom na morje, neskončnim ogrevanim bazenom velikosti 40m2 in dvema privezoma za ladje je vila, narejena iz znanega masivnega bračkega kamna, in se nahaja v zalivu Puntinak, le 40 metrov od morja in 1,5 km od kraja Sumartin na otoku Brač. V bližini vile se nahaja tudi znana prodnata plaža Santa Barbara, oddaljena 650 m. Razkošna Vila Stone Castle Brač se sestoji iz 3 delov z ločenimi vhodi: visoko pritličje, pod katerim se nahaja prostorna garaža velikosti 120 m2, vzhodno in zahodno nadstropje. Nahaja se na posestvu velikosti 650m2, od tega je 320 m2 bivalnega prostora, 100 m2 terase, na kateri se nahaja ogrevan neskončni bazen velikosti 40m2, otroško igrišče s trampolinom, toboganom in gugalnico ter otroški bazen, ležalniki za sončenje, pokrita poletna jedilnica, kamin in zunanja jedilna miza za 12 oseb. Visoko pritličje razkošne Vile Stone Castle Brač se sestoji iz 1 dnevne sobe oziroma medijske sobe, kuhinje in jedilnice ter 2 spalnice. Vzhodni del prvega nadstropja je opremljen z dodatno kuhinjo s jedilno mizo in dnevno sobo s kavčem, ki se raztegne v dodatno ležišče. V tem delu se nahajata tudi 2 spalnici. Na zahodnem delu nadstropja so na voljo še 2 prostorni spalnici, od katerih ima ena kavč, ki se lahko uporabi kot dodatno ležišče. Razkošna Vila Stone Castle Brač je opremljena s 6 kopalnicami, ki se nahajajo v spalnicah, od tega 4 s tuš kabino, 2 s kadjo in 1 dodatno kopalnico s tušem ter ločenim stranišč
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Villa Stone Castle Brač with private pool on Brač island

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • otroško igrišče
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Garaža
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Lokacija namestitve Luxury Villa Stone Castle Brač with private pool on Brač island

  43.280731
  16.863892