Luxury villa Sandorin Sutivan with heated pool, jacuzzi, sauna, gym

Ulica Put sv. Roka 9, 21403 Sutivan 43.384399,16.476563 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna vila Sandorin Sutivan se nahaja 500 m od centra kraja Sutivan, 6 km od največjega kraja na otoku Braču, Supetra in 27 km od največjega dalmatinskega mesta Splita, znanega po Dioklecijanovi palači.

Ob prihodu na posest te prekrasne bračke vile za počitnice s prijatelji, skozi drsna vrata na severni strani vstopite v zgornje nadstropje vile, kjer se nahaja naravno osvetljen prostorni dnevni prostor s LCD TV-jem, soundbarom, nežno belimi kavči, s katerih se ponuja čudovit pogled na stari del kraja Sutivan. Poleg kavčev se nahaja gostinski toalet, kuhinjska miza s 8 stoli za obedovanje v miru, ki ga ponuja ta majhno dalmatinsko mesto. Poleg kuhinjske mize s stoli se nahaja popolnoma opremljena kuhinja z vrhunskimi Bosch električnimi aparati, kot so indukcijska plošča, pečica, 2 različna aparata za kavo (Dolce, filter). Med preostalimi aparati in napravami izstopajo napa, hladilnik, zamrzovalnik, skrinja, toaster, blender, mešalnik, grelnik za vodo, ledomat, sokovnik (Nutri Bullet). V tej družinski vili za najem se nahajata tudi otroški stolček in prenosna otroška posteljica. Iz prostora se izhaja na zunanjo teraso razkošne vile Sandorin Sutivan, kjer se nahajajo udobne ležalnike za sončenje, kamnita miza za obedovanje s stoli in vrhunski žar za pripravo kakovostnih jedi ob ogrevanem bazenu velikosti 11 m x 3 m. Poleg prostornega ogrevanega bazena se nahajata ogrevan jacuzzi za 5 oseb in savna za 2 osebi ter zunanji ogrevan tuš.

Po notranjih stopnicah, ki povezujejo prvo nadstropje in pritličje, se spustite v pritli

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury villa Sandorin Sutivan with heated pool, jacuzzi, sauna, gym

5-sobna vila 8 oseb
200 m2 WiFi MAX 8 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj
Razkošna vila Sandorin Sutivan se nahaja 500 m od centra kraja Sutivan, 6 km od največjega kraja na otoku Braču, Supetra in 27 km od največjega dalmatinskega mesta Splita, znanega po Dioklecijanovi palači. Ob prihodu na posest te prekrasne bračke vile za počitnice s prijatelji, skozi drsna vrata na severni strani vstopite v zgornje nadstropje vile, kjer se nahaja naravno osvetljen prostorni dnevni prostor s LCD TV-jem, soundbarom, nežno belimi kavči, s katerih se ponuja čudovit pogled na stari del kraja Sutivan. Poleg kavčev se nahaja gostinski toalet, kuhinjska miza s 8 stoli za obedovanje v miru, ki ga ponuja ta majhno dalmatinsko mesto. Poleg kuhinjske mize s stoli se nahaja popolnoma opremljena kuhinja z vrhunskimi Bosch električnimi aparati, kot so indukcijska plošča, pečica, 2 različna aparata za kavo (Dolce, filter). Med preostalimi aparati in napravami izstopajo napa, hladilnik, zamrzovalnik, skrinja, toaster, blender, mešalnik, grelnik za vodo, ledomat, sokovnik (Nutri Bullet). V tej družinski vili za najem se nahajata tudi otroški stolček in prenosna otroška posteljica. Iz prostora se izhaja na zunanjo teraso razkošne vile Sandorin Sutivan, kjer se nahajajo udobne ležalnike za sončenje, kamnita miza za obedovanje s stoli in vrhunski žar za pripravo kakovostnih jedi ob ogrevanem bazenu velikosti 11 m x 3 m. Poleg prostornega ogrevanega bazena se nahajata ogrevan jacuzzi za 5 oseb in savna za 2 osebi ter zunanji ogrevan tuš. Po notranjih stopnicah, ki povezujejo prvo nadstropje in pritličje, se spustite v pritli
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
jacuzzi
ločen WC
ločena kuhinja
savna
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury villa Sandorin Sutivan with heated pool, jacuzzi, sauna, gym

Dodatne aktivnosti
 • Biljard
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Storitve poleti
 • Najem kolesa
 • rent a bike
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury villa Sandorin Sutivan with heated pool, jacuzzi, sauna, gym

  43.384399
  16.476563