Luxury Villa Pont infinity heated pool

Put Bistrice 23, 21403 Sutivan 43.387682,16.469031 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

V Čudoviti vasici Sutivan na znanem otoku Brač se nahaja elegantna vila Pont. Ta veličastna vila ponosno stoji nad Bračkim kanalom in nudi očarljiv pogled na kristalno čisto Jadransko morje. Vila Pont se razprostira na 320 m2 in ima skupno 3 prostorne, zračne spalnice opremljene s posteljami king-size. Vse spalnice se nahajajo na zgornjem nadstropju vile, skupaj s 3 razkošno opremljenimi kopalnicami s tuš kabino.

Dve sobi imata svoj balkon. Zgornje nadstropje vključuje tudi pralnico za dodatno udobje.

Prostorno pritličje vile ima odprto razporeditev, vključno z popolnoma opremljeno kuhinjo minimalističnega stila, jedilnico in udobno dnevno sobo s pametnim LED TV in zvokom Bang & Olufsen. S soncem obsijano pritličje vodi do fantastično opremljene sobe za fitnes v kleti. Poleg fitnes opreme soba vključuje namizni tenis s celotno potrebno opremo, kar zagotavlja pravi raj za rekreativne navdušence.

Gostje vile Pont bodo uživali v brezhibno oblikovanem notranjem prostoru, ki ga odlikuje minimalizem in eleganca. Moderne luči v vsaki sobi prispevajo k takojšnji lepoti notranjosti, ponujajo odlično kombinacijo funkcionalnosti in razkošnega oblikovanja. Velika okna in drsna steklena vrata zagotavljajo obilo naravne svetlobe, kar bivanje v notranjosti vile naredi izjemno prijetno.

Dnevna soba vile Pont ima neposreden dostop do čudovite terase s segreto prelivno bazenom velikosti 4x8, obkrožen z udobnimi ležalniki za sončenje. Terasa vključuje tudi žar na oglje/drvu in zunanjo jedilnico. Tukaj se gostje lahko prepustijo večerjam na prostem ob spektakularnem razgledu na Brački kanal.

Velika posest vile, ki meri 650 m2, je popolnoma ograjena, gostje pa imajo na voljo 4 zasebna parkirna mesta.

Sutivan izstopa s svojimi neokrnjenimi prodnatimi plažami in gostoljubjem, ki ga odlikujejo tipične dalmatinske kamnite hiše in baročne poletne rezidence. Dobro vzdrževane poti vodijo skozi stoletna oljčna nasadi in čudovite vinograde, kar zagotavlja idealno okolje za sprehode in kolesarjenje. Naravni park Sutivan je privlačna izletniška destinacija, ki navdušuje obiskovalce, medtem ko svetovno znani festival ekstremnih športov "Vanka regule" v Sutivanu vsak julij ponuja fantastično zabavo za športne navdušence.

Otok Brač obiluje z naravnimi in kulturnimi lepotami ter osupljivimi plažami, pri čemer je Zlatni Rat najbolj znan med njimi. Odlična gastronomija in živahno nočno življenje ga naredijo za idealno destinacijo za počitnice. Izberite Vilo Pont na Braču in se pripravite na sanjske počitnice, o katerih ste vedno sanjali!

Dobrodošli v Vili Pont!

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury Villa Pont infinity heated pool

4-sobna vila 8 oseb
320 m2 WiFi MAX 8 3 spalnice in 3 kopalnice 6 postelj + 2 dodatni ležišči
V Čudoviti vasici Sutivan na znanem otoku Brač se nahaja elegantna vila Pont. Ta veličastna vila ponosno stoji nad Bračkim kanalom in nudi očarljiv pogled na kristalno čisto Jadransko morje. Vila Pont se razprostira na 320 m2 in ima skupno 3 prostorne, zračne spalnice opremljene s posteljami king-size. Vse spalnice se nahajajo na zgornjem nadstropju vile, skupaj s 3 razkošno opremljenimi kopalnicami s tuš kabino. Dve sobi imata svoj balkon. Zgornje nadstropje vključuje tudi pralnico za dodatno udobje. Prostorno pritličje vile ima odprto razporeditev, vključno z popolnoma opremljeno kuhinjo minimalističnega stila, jedilnico in udobno dnevno sobo s pametnim LED TV in zvokom Bang & Olufsen. S soncem obsijano pritličje vodi do fantastično opremljene sobe za fitnes v kleti. Poleg fitnes opreme soba vključuje namizni tenis s celotno potrebno opremo, kar zagotavlja pravi raj za rekreativne navdušence. Gostje vile Pont bodo uživali v brezhibno oblikovanem notranjem prostoru, ki ga odlikuje minimalizem in eleganca. Moderne luči v vsaki sobi prispevajo k takojšnji lepoti notranjosti, ponujajo odlično kombinacijo funkcionalnosti in razkošnega oblikovanja. Velika okna in drsna steklena vrata zagotavljajo obilo naravne svetlobe, kar bivanje v notranjosti vile naredi izjemno prijetno. Dnevna soba vile Pont ima neposreden dostop do čudovite terase s segreto prelivno bazenom velikosti 4x8, obkrožen z udobnimi ležalniki za sončenje. Terasa vključuje tudi žar na oglje/drvu in zunanjo jedilnico. Tukaj se gostje lahko prepustijo večerjam na prostem ob spektakularnem razgledu na Brački kanal. Velika posest vile, ki meri 650 m2, je popolnoma ograjena, gostje pa imajo na voljo 4 zasebna parkirna mesta. Sutivan izstopa s svojimi neokrnjenimi prodnatimi plažami in gostoljubjem, ki ga odlikujejo tipične dalmatinske kamnite hiše in baročne poletne rezidence. Dobro vzdrževane poti vodijo skozi stoletna oljčna nasadi in čudovite vinograde, kar zagotavlja idealno okolje za sprehode in kolesarjenje. Naravni park Sutivan je privlačna izletniška destinacija, ki navdušuje obiskovalce, medtem ko svetovno znani festival ekstremnih športov "Vanka regule" v Sutivanu vsak julij ponuja fantastično zabavo za športne navdušence. Otok Brač obiluje z naravnimi in kulturnimi lepotami ter osupljivimi plažami, pri čemer je Zlatni Rat najbolj znan med njimi. Odlična gastronomija in živahno nočno življenje ga naredijo za idealno destinacijo za počitnice. Izberite Vilo Pont na Braču in se pripravite na sanjske počitnice, o katerih ste vedno sanjali! Dobrodošli v Vili Pont!
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Villa Pont infinity heated pool

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury Villa Pont infinity heated pool

  43.387682
  16.469031