Luxury Villa Korcula Prestige with private pool, sauna and gym at the beach on the Korcula island

Žrnovo 1055A, 20260 Korčula 42.962982,17.099243 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna vila Korčula Prestige se nahaja v mestu Korčula, le 5 m od morja in 2 km od centra mesta.

Vila ima skupno 800 m2, njen bivalni prostor pa se razprostira na površini 500 m2. Vila ima tri nadstropja: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Idealna je za namestitev 8 oseb.

Na prostorni zunanji terasi vile boste našli neskončni bazen, ležalnike, sedežno garnituro in zunanjo jedilnico ter zunanji žar. Dvorišče vile se nadaljuje proti zasebni plaži s ležalniki in privezom za čoln.

V pritličju vile lahko najdete popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom, ki je povezana z zunanjim žarom, prekrasen prostor z jedilno mizo in stoli ter 2 udobno opremljena dnevna prostora. V pritličju se nahajata savna in telovadnica, v sklopu katerih je kopalnica s tušem in straniščem.

Na prvem nadstropju se nahajata dve luksuzni spalnici z zakonskimi posteljami. Ena od sob ima kopalnico z en suite s tušem in kadjo, druga pa kopalnico z en suite s tušem.

Na drugem nadstropju vile se nahajata še dve luksuzni spalnici. Ena od sob ima kopalnico z en suite s tušem in kadjo, druga pa kopalnico z en suite s tušem. Obe sobi imata zakonski postelji.

Razkošna vila Korčula Prestige je v celoti klimatizirana in ima Wi-Fi. V sklopu vile sta na voljo 2 parkirni mesti.

V ceno je vključeno:
Menjava brisač dvakrat na teden
Menjava posteljnine dvakrat na teden
Dnevno čiščenje
Dnevno vzdrževanje bazena
Posteljica in stolček za hranjenje na zahtevo
Wi-Fi
Zasebno parkirišče v sklopu objekta
Turistična taksa

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 50m

Razpoložljivost namestitve Luxury Villa Korcula Prestige with private pool, sauna and gym at the beach on the Korcula island

5-sobna vila 8 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
500 m2 WiFi MAX 8 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj
Razkošna vila Korčula Prestige se nahaja v mestu Korčula, le 5 m od morja in 2 km od centra mesta. Vila ima skupno 800 m2, njen bivalni prostor pa se razprostira na površini 500 m2. Vila ima tri nadstropja: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Idealna je za namestitev 8 oseb. Na prostorni zunanji terasi vile boste našli neskončni bazen, ležalnike, sedežno garnituro in zunanjo jedilnico ter zunanji žar. Dvorišče vile se nadaljuje proti zasebni plaži s ležalniki in privezom za čoln. V pritličju vile lahko najdete popolnoma opremljeno kuhinjo z otokom, ki je povezana z zunanjim žarom, prekrasen prostor z jedilno mizo in stoli ter 2 udobno opremljena dnevna prostora. V pritličju se nahajata savna in telovadnica, v sklopu katerih je kopalnica s tušem in straniščem. Na prvem nadstropju se nahajata dve luksuzni spalnici z zakonskimi posteljami. Ena od sob ima kopalnico z en suite s tušem in kadjo, druga pa kopalnico z en suite s tušem. Na drugem nadstropju vile se nahajata še dve luksuzni spalnici. Ena od sob ima kopalnico z en suite s tušem in kadjo, druga pa kopalnico z en suite s tušem. Obe sobi imata zakonski postelji. Razkošna vila Korčula Prestige je v celoti klimatizirana in ima Wi-Fi. V sklopu vile sta na voljo 2 parkirni mesti. V ceno je vključeno: Menjava brisač dvakrat na teden Menjava posteljnine dvakrat na teden Dnevno čiščenje Dnevno vzdrževanje bazena Posteljica in stolček za hranjenje na zahtevo Wi-Fi Zasebno parkirišče v sklopu objekta Turistična taksa
TV
dvd predvajalnik
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
savna
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Villa Korcula Prestige with private pool, sauna and gym at the beach on the Korcula island

Dodatne aktivnosti
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Lokacija namestitve Luxury Villa Korcula Prestige with private pool, sauna and gym at the beach on the Korcula island

  42.962982
  17.099243