Luxury villa Essencia Milna Brac with private heated pool

Gomilica II 15, 21405 Milna 43.330627,16.443756 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna vila Essencia Milna Brač s privatnim ogrevanim bazenom je oaza udobja, ki se razteza na dve etaži na prečudovitem otoku Braču. Pri tem zagotavlja popolno zasebnost užitka s privatnim bazenom, ki je središčni del prostrane terase. Bazen je obdan z udobnimi ležalniki in senčniki, kar ustvarja popoln prostor za sončenje in počitek. Razkošno mesto za druženje, terasa omogoča ure smeha in pogovorov s družino in prijatelji.

Ob bazenu vas pričakuje poletna kuhinja, ki se nahaja v simpatični hišici. Prostorna miza za obedovanje in žar naredita ta prostor idealen za pripravo in uživanje obrokov na prostem.

Vstop v pritličje vile vas pozdravi z elegantnim in udobnim dnevnim prostorom s prostorno sedežno garnituro in modernim SMART TV-jem, ki je popoln za sprostitev in druženje z družino in prijatelji. Takoj poleg dnevnega prostora se nahaja popolnoma opremljena kuhinja s prečudovito jedilno mizo, na kateri boste lahko uživali v gastronomskih dobrotah in kuhanju skupaj z ljubljenimi. V pritličju se nahaja tudi stranišče s pralnim strojem, ki vam bo v pomoč med bivanjem. Tu je tudi prostorna spalnica z udobno zakonsko posteljo in lastno kopalnico s tušem, ki vam nudi intimnost in udobje.

Po stopnicah, ki vodijo v prvo nadstropje, odkrijete razkošen prostor z dvema prečudovitima spalnicama, vsaka opremljena z zakonsko posteljo in lastno kopalnico. V prvem nadstropju se nahaja tudi dodatna spalnica z dvema enojnima posteljama, idealna za otroke ali manjšo skupino prijateljev.

Essencia Milna Brač vam ponuja popolno kombinacijo luksuza in udobja, ki vam om

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury villa Essencia Milna Brac with private heated pool

5-sobna vila 9 oseb
200 m2 WiFi MAX 9 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj + 1 možnost dodatnega ležišča
Razkošna vila Essencia Milna Brač s privatnim ogrevanim bazenom je oaza udobja, ki se razteza na dve etaži na prečudovitem otoku Braču. Pri tem zagotavlja popolno zasebnost užitka s privatnim bazenom, ki je središčni del prostrane terase. Bazen je obdan z udobnimi ležalniki in senčniki, kar ustvarja popoln prostor za sončenje in počitek. Razkošno mesto za druženje, terasa omogoča ure smeha in pogovorov s družino in prijatelji. Ob bazenu vas pričakuje poletna kuhinja, ki se nahaja v simpatični hišici. Prostorna miza za obedovanje in žar naredita ta prostor idealen za pripravo in uživanje obrokov na prostem. Vstop v pritličje vile vas pozdravi z elegantnim in udobnim dnevnim prostorom s prostorno sedežno garnituro in modernim SMART TV-jem, ki je popoln za sprostitev in druženje z družino in prijatelji. Takoj poleg dnevnega prostora se nahaja popolnoma opremljena kuhinja s prečudovito jedilno mizo, na kateri boste lahko uživali v gastronomskih dobrotah in kuhanju skupaj z ljubljenimi. V pritličju se nahaja tudi stranišče s pralnim strojem, ki vam bo v pomoč med bivanjem. Tu je tudi prostorna spalnica z udobno zakonsko posteljo in lastno kopalnico s tušem, ki vam nudi intimnost in udobje. Po stopnicah, ki vodijo v prvo nadstropje, odkrijete razkošen prostor z dvema prečudovitima spalnicama, vsaka opremljena z zakonsko posteljo in lastno kopalnico. V prvem nadstropju se nahaja tudi dodatna spalnica z dvema enojnima posteljama, idealna za otroke ali manjšo skupino prijateljev. Essencia Milna Brač vam ponuja popolno kombinacijo luksuza in udobja, ki vam om
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury villa Essencia Milna Brac with private heated pool

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • otroško igrišče
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Storitve poleti
 • windsurfing
 • Wellness & SPA
 • Masaža
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury villa Essencia Milna Brac with private heated pool

  43.330627
  16.443756