Luxury Villa Castello di Pietra with private heated pool near the beach in Pucisca - Brac

Brdarina 108, 21412 Pučišća 43.362122,16.706665 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna Villa Castello di Pietra s privatnim ogrevanim bazenom (40m2) se nahaja v pravljičnem mestu Pučišća na otoku Braču. Oddaljena je le 300 m od morja in prodnatih plaž, ter 21 km od znanega turističnega mesta Bol in 27 km od mesta Supetar.

Razkošna Villa Castello di Pietra se razprostira na 320 m2 bivalnega prostora in se nahaja na posestvu skupne površine 35.000 m2, od tega je 3.000 m2 popolnoma urejenih. Vila se sestoji iz pritličja in nadstropja, ki sta povezana z zunanjimi stopnicami.

Pritličje se sestoji iz prostorne dnevne sobe z udobnimi kavči, televizije in notranjega kamina za prijetno vzdušje. Poleg dnevne sobe je popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico. Del tega nadstropja zavzemata dve spalnici. Spalnice so opremljene z zakonskimi posteljami, ena ima lastno kopalnico s tušem, druga pa zasebno kopalnico s tušem. Posebnost tega nadstropja je telovadnica, tako da lahko gostje nadaljujejo svoje rekreativne aktivnosti. Prav tako se v tem delu nahaja tudi opremljena pralnica.

Do prvega nadstropja Ville Castello di Pietra se pride z zunanjimi stopnicami. To nadstropje zavzema dnevna soba s kavčem in televizijo ter drsna vrata, skozi katera se ponuja čudovit pogled na morje in okolico. Kuhinja in jedilnica sta prav tako del tega nadstropja. Predsoba ločuje tri spalnice, od katerih imata dve lastno kopalnico s tušem, ena pa zasebno kopalnico s tušem.

Razkošna Villa Castello di Pietra ima prostorno dvorišče s privatnim ogrevanim bazenom (40m2) in zunanjim tušem, ležalniki ter zunanjim pokritim mizo za jedilnico in prostor

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury Villa Castello di Pietra with private heated pool near the beach in Pucisca - Brac

7-sobna vila 12 oseb
320 m2 WiFi MAX 12 5 spalnic in 5 kopalnic 10 postelj + 2 dodatni ležišči
Razkošna Villa Castello di Pietra s privatnim ogrevanim bazenom (40m2) se nahaja v pravljičnem mestu Pučišća na otoku Braču. Oddaljena je le 300 m od morja in prodnatih plaž, ter 21 km od znanega turističnega mesta Bol in 27 km od mesta Supetar. Razkošna Villa Castello di Pietra se razprostira na 320 m2 bivalnega prostora in se nahaja na posestvu skupne površine 35.000 m2, od tega je 3.000 m2 popolnoma urejenih. Vila se sestoji iz pritličja in nadstropja, ki sta povezana z zunanjimi stopnicami. Pritličje se sestoji iz prostorne dnevne sobe z udobnimi kavči, televizije in notranjega kamina za prijetno vzdušje. Poleg dnevne sobe je popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico. Del tega nadstropja zavzemata dve spalnici. Spalnice so opremljene z zakonskimi posteljami, ena ima lastno kopalnico s tušem, druga pa zasebno kopalnico s tušem. Posebnost tega nadstropja je telovadnica, tako da lahko gostje nadaljujejo svoje rekreativne aktivnosti. Prav tako se v tem delu nahaja tudi opremljena pralnica. Do prvega nadstropja Ville Castello di Pietra se pride z zunanjimi stopnicami. To nadstropje zavzema dnevna soba s kavčem in televizijo ter drsna vrata, skozi katera se ponuja čudovit pogled na morje in okolico. Kuhinja in jedilnica sta prav tako del tega nadstropja. Predsoba ločuje tri spalnice, od katerih imata dve lastno kopalnico s tušem, ena pa zasebno kopalnico s tušem. Razkošna Villa Castello di Pietra ima prostorno dvorišče s privatnim ogrevanim bazenom (40m2) in zunanjim tušem, ležalniki ter zunanjim pokritim mizo za jedilnico in prostor
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Villa Castello di Pietra with private heated pool near the beach in Pucisca - Brac

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Telovadnica
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury Villa Castello di Pietra with private heated pool near the beach in Pucisca - Brac

  43.362122
  16.706665