Luxury villa Blue Bay Brac with private pool

Put ružmarina 60, 21425 Selca 43.281067,16.862549 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Razkošna vila Blue Bay Brač s privatnim bazenom, ki se nahaja v mirni uvali v kraju Selca na otoku Braču, očara s svojo gradnjo iz bračkega kamna in vrtom, ki ga krasijo številna oljčna drevesa, limone in fige.

Ob prihodu na posest te hrvaške razkošne vile za najem in počitek Blue Bay na otoku Braču, poleg dveh vhodov v prostorno garažo, se nahajajo kamnite stopnice, ki vas popeljejo na posest dalmatinske vile za miren družinski oddih. Na zunanji pokriti terasi se nahaja sedežni kotiček s čudovitim pogledom na kristalno modro morje, obdano z zeleno mediteransko oazo.
Nadalje na terasi so ležalniki za sončenje s senčniki in ograjen zunanji bazen velikosti 40 m2 z vgrajenimi slapovi in pisanimi lučmi. Z zunanje prostrane terase je možen vstop v majhno sobo, v kateri se nahaja stranišče, umivalnik in mini bar.

Skozi kamnite stopnice pridete do prvega nadstropja te zasebne hrvaške vile za najem, katere nadstropja niso med seboj povezana z notranjosti, ampak z zunanjimi stopnicami. Prvo nadstropje predstavlja prvi bivalni prostor, ki se sestoji iz dveh prostornih udobnih spalnic, od katerih ima ena king size posteljo, druga pa dve postelji za eno osebo, ene kopalnice, velike popolnoma opremljene kuhinje, jedilnice in dnevne sobe, ki skupaj z jedilnico tvorijo eno celoto. Kot pritličje, ima tudi prvo nadstropje prostorno dolgo teraso, na kateri se nahaja jedilna miza s stoli za obedovanje.

Drugo nadstropje te kamnite dalmatinske vile za najem in počitek je urejeno na enak način kot prvo nadstropje, in sicer se sestoji iz dveh spalnic, od katerih ima ena king size posteljo

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury villa Blue Bay Brac with private pool

6-sobna vila 10 oseb
190 m2 WiFi MAX 10 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj + 2 dodatni ležišči
Razkošna vila Blue Bay Brač s privatnim bazenom, ki se nahaja v mirni uvali v kraju Selca na otoku Braču, očara s svojo gradnjo iz bračkega kamna in vrtom, ki ga krasijo številna oljčna drevesa, limone in fige. Ob prihodu na posest te hrvaške razkošne vile za najem in počitek Blue Bay na otoku Braču, poleg dveh vhodov v prostorno garažo, se nahajajo kamnite stopnice, ki vas popeljejo na posest dalmatinske vile za miren družinski oddih. Na zunanji pokriti terasi se nahaja sedežni kotiček s čudovitim pogledom na kristalno modro morje, obdano z zeleno mediteransko oazo. Nadalje na terasi so ležalniki za sončenje s senčniki in ograjen zunanji bazen velikosti 40 m2 z vgrajenimi slapovi in pisanimi lučmi. Z zunanje prostrane terase je možen vstop v majhno sobo, v kateri se nahaja stranišče, umivalnik in mini bar. Skozi kamnite stopnice pridete do prvega nadstropja te zasebne hrvaške vile za najem, katere nadstropja niso med seboj povezana z notranjosti, ampak z zunanjimi stopnicami. Prvo nadstropje predstavlja prvi bivalni prostor, ki se sestoji iz dveh prostornih udobnih spalnic, od katerih ima ena king size posteljo, druga pa dve postelji za eno osebo, ene kopalnice, velike popolnoma opremljene kuhinje, jedilnice in dnevne sobe, ki skupaj z jedilnico tvorijo eno celoto. Kot pritličje, ima tudi prvo nadstropje prostorno dolgo teraso, na kateri se nahaja jedilna miza s stoli za obedovanje. Drugo nadstropje te kamnite dalmatinske vile za najem in počitek je urejeno na enak način kot prvo nadstropje, in sicer se sestoji iz dveh spalnic, od katerih ima ena king size posteljo
TV
dvd predvajalnik
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury villa Blue Bay Brac with private pool

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Garaža
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Lokacija namestitve Luxury villa Blue Bay Brac with private pool

  43.281067
  16.862549