Luxury Beachfront Villa Silvery Moon with private pool, hot tub, sauna and gym on Brac island - Sumartin

Put Ruzmarina 71, 21425 Selca 43.278518,16.860945 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Srebrni Mjesec se nahaja v mirni uvali, 2 m od morja in samo 3 km od majhnih mest Selca in Sumartina na otoku Braču.
Vila Srebrni Mjesec se razprostira na treh nadstropjih: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Ima pet spalnic in lahko sprejme 10 + 3 osebe. Ta vila vam lahko ponudi popolno doživetje počitnic s svojim neskončnim bazenom, masažno kadjo, wellness cono s telovadnico in savno, vinsko sobo in prostorom za zabavo.
Vila Srebrni Mjesec se nahaja neposredno ob morju in ima več teras. V bližini je prodnata plaža in ima dostop do zasebnega priveza za čolne do 15 m. Na terasi tik ob morju so ležalniki in vrtni gugalniki.
Nekaj kamnitih stopnic vodi do glavne terase. Tam se nahaja neskončni bazen, zunanji dnevni prostor in zunanja jedilna miza. V tem prostornem zunanjem prostoru je tudi žar, na katerem lahko pripravite različne okusne jedi. Vsi zunanji prostori vile Srebrni Mjesec so obkroženi z mediteranskim rastlinjem in borovim gozdom, s svojim popolnim pogledom na mirno zaliv in naravo pa je pravi raj za počitek.
Iz glavne terase vstopite v pritličje vile. Tam je sodoben dnevni prostor, dve popolnoma opremljeni kuhinji, zasebna vinska klet in stranišče. Iz dnevne sobe vstopite v wellness sobo s telovadnico, savno in dodatno kopalnico. Na tem nadstropju je tudi pralnica.
Na prvem nadstropju so tri udobne spalnice s kopalnicami. Vse sobe imajo izhod na teraso s čudovitim razgledom, dve pa imata izhod na južno teraso, kjer je masažna kad z mlaznicami.
Na istem nadstropju je dodatna soba z dvema televizor

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury Beachfront Villa Silvery Moon with private pool, hot tub, sauna and gym on Brac island - Sumartin

6-sobna vila 13 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje
380 m2 WiFi MAX 13 5 spalnic in 5 kopalnic 11 postelj + 2 dodatni ležišči
Vila Srebrni Mjesec se nahaja v mirni uvali, 2 m od morja in samo 3 km od majhnih mest Selca in Sumartina na otoku Braču. Vila Srebrni Mjesec se razprostira na treh nadstropjih: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Ima pet spalnic in lahko sprejme 10 + 3 osebe. Ta vila vam lahko ponudi popolno doživetje počitnic s svojim neskončnim bazenom, masažno kadjo, wellness cono s telovadnico in savno, vinsko sobo in prostorom za zabavo. Vila Srebrni Mjesec se nahaja neposredno ob morju in ima več teras. V bližini je prodnata plaža in ima dostop do zasebnega priveza za čolne do 15 m. Na terasi tik ob morju so ležalniki in vrtni gugalniki. Nekaj kamnitih stopnic vodi do glavne terase. Tam se nahaja neskončni bazen, zunanji dnevni prostor in zunanja jedilna miza. V tem prostornem zunanjem prostoru je tudi žar, na katerem lahko pripravite različne okusne jedi. Vsi zunanji prostori vile Srebrni Mjesec so obkroženi z mediteranskim rastlinjem in borovim gozdom, s svojim popolnim pogledom na mirno zaliv in naravo pa je pravi raj za počitek. Iz glavne terase vstopite v pritličje vile. Tam je sodoben dnevni prostor, dve popolnoma opremljeni kuhinji, zasebna vinska klet in stranišče. Iz dnevne sobe vstopite v wellness sobo s telovadnico, savno in dodatno kopalnico. Na tem nadstropju je tudi pralnica. Na prvem nadstropju so tri udobne spalnice s kopalnicami. Vse sobe imajo izhod na teraso s čudovitim razgledom, dve pa imata izhod na južno teraso, kjer je masažna kad z mlaznicami. Na istem nadstropju je dodatna soba z dvema televizor
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
jacuzzi
ločen WC
ločena kuhinja
savna
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Beachfront Villa Silvery Moon with private pool, hot tub, sauna and gym on Brac island - Sumartin

Dodatne aktivnosti
 • Telovadnica
 • Prehrana
 • Vinoteka
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Wellness & SPA
 • Hot Tub
 • Lokacija namestitve Luxury Beachfront Villa Silvery Moon with private pool, hot tub, sauna and gym on Brac island - Sumartin

  43.278518
  16.860945