Luxury Beachfront Villa Mediterranean with private heated pool and jacuzzi at the beach in Mirca - Brac

Gumonca lll 6,, 21400 Supetar 43.384051,16.521487 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Sredozemlje se nahaja v majhnem mestu Mirca na otoku Brač, le 40 m od morja, 100 m od središča mesta in 3 kilometre od mesta Supetar.

Vila Sredozemlje ima površino 330 m2 in je sestavljena iz glavne hiše in prizidka za goste. Glavni del vile Sredozemlje je razdeljen na dve nadstropji, pritličje in prvo nadstropje. Prizidek za vilo Sredozemlje ima tudi dve nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. Celotna vila je primerna za 12-13 oseb.

Pritličje vile Sredozemlje sestavljajo popolnoma opremljena kuhinja, jedilnica in dnevna soba s kaminom. Tukaj so tudi tri spalnice z zakonskimi posteljami, teraso in lastno kopalnico; poleg tega je na voljo še en dodaten WC z pralnim strojem.

Na prvem nadstropju glavne hiše se nahaja glavna spalnica. Ta soba ima izhod na ogromno teraso s zunanjim pohištvom. Poleg glavne spalnice je prostorna kopalnica s tušem in jacuzzijem za dva.

V pritličju se nahajajo: manjša, vendar popolnoma opremljena moderna kuhinja z jedilnico, dvoposteljna spalnica in kopalnica.

Na prvem nadstropju v prizidku za goste se nahaja: dvoposteljna spalnica z lastno kopalnico, king size posteljo in teraso opremljeno s zunanjim pohištvom in pogledom na morje.

Dragulj te prekrasne vile je zagotovo veličasten ogrevani prelivni bazen s ležalniki v okolici.

Vila Sredozemlje je popolnoma klimatizirana, ima talno gretje in Wi-Fi. Parkirišče je zagotovljeno za 2 avtomobila.

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 10m

Razpoložljivost namestitve Luxury Beachfront Villa Mediterranean with private heated pool and jacuzzi at the beach in Mirca - Brac

7-sobna vila 13 oseb
330 m2 WiFi MAX 13 6 spalnic in 6 kopalnic 12 postelj + 1 možnost dodatnega ležišča
Vila Sredozemlje se nahaja v majhnem mestu Mirca na otoku Brač, le 40 m od morja, 100 m od središča mesta in 3 kilometre od mesta Supetar. Vila Sredozemlje ima površino 330 m2 in je sestavljena iz glavne hiše in prizidka za goste. Glavni del vile Sredozemlje je razdeljen na dve nadstropji, pritličje in prvo nadstropje. Prizidek za vilo Sredozemlje ima tudi dve nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. Celotna vila je primerna za 12-13 oseb. Pritličje vile Sredozemlje sestavljajo popolnoma opremljena kuhinja, jedilnica in dnevna soba s kaminom. Tukaj so tudi tri spalnice z zakonskimi posteljami, teraso in lastno kopalnico; poleg tega je na voljo še en dodaten WC z pralnim strojem. Na prvem nadstropju glavne hiše se nahaja glavna spalnica. Ta soba ima izhod na ogromno teraso s zunanjim pohištvom. Poleg glavne spalnice je prostorna kopalnica s tušem in jacuzzijem za dva. V pritličju se nahajajo: manjša, vendar popolnoma opremljena moderna kuhinja z jedilnico, dvoposteljna spalnica in kopalnica. Na prvem nadstropju v prizidku za goste se nahaja: dvoposteljna spalnica z lastno kopalnico, king size posteljo in teraso opremljeno s zunanjim pohištvom in pogledom na morje. Dragulj te prekrasne vile je zagotovo veličasten ogrevani prelivni bazen s ležalniki v okolici. Vila Sredozemlje je popolnoma klimatizirana, ima talno gretje in Wi-Fi. Parkirišče je zagotovljeno za 2 avtomobila.
dvd predvajalnik
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
jacuzzi
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Beachfront Villa Mediterranean with private heated pool and jacuzzi at the beach in Mirca - Brac

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury Beachfront Villa Mediterranean with private heated pool and jacuzzi at the beach in Mirca - Brac

  43.384051
  16.521487