Luxury Beachfront Villa Mare with private pool in Orebic - Peljesac

Šetalište Kneza Domagoja 45, 20250 Orebić 42.975551,17.188928 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Mare se nahaja v majhnem mestu Orebić, le 1 m od morja in 400 m od centra mesta Orebić.
Vila Mare ima pritličje, prvo in drugo nadstropje. Primeren je za namestitev 7 - 9 oseb.
Pritličje Ville Mare vključuje prostorno dnevno sobo s kaminom, profesionalno popolnoma opremljeno kuhinjo s prijetno jedilnico in kopalnico s tušem.
Na prvem nadstropju vile se nahajata dve spalnici z zakonskima posteljama, ki si delita kopalnico s tušem.
Na drugem nadstropju vile se nahaja glavna spalnica z zakonsko posteljo. Tu je tudi moderno opremljena kopalnica s ločeno kadjo. Na tem velikem območju je možnost postavitve dodatne postelje.
Posebnost tega posestva je zagotovo prostorno dvorišče, bogato z raznoliko sredozemsko vegetacijo in opremljeno z jedilno garnituro in ležalniki. Še ena pomembna značilnost vile je njen bazen s slano vodo. V dvorišču se nahaja tudi senčnik z jedilnico in zunanjim žarom.
Vila Mare je v celoti klimatizirana in ima dostop do interneta. Vila ima tudi zasebno parkirišče za svoje goste.

V ceno je vključeno: menjava brisač vsakih 7 dni, menjava posteljnine vsakih 7 dni, prvo, končno čiščenje in čiščenje vsakih 7 dni, vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali na zahtevo, otroška posteljica in stol za hranjenje, WI FI, vključena turistična taksa, zunanje parkirno mesto, paket dobrodošlice.

Dodatne storitve na voljo brezplačno: masažni stol, zunanje parkirišče, ležalniki na plaži, posamezna zložljiva postelja * 2, brisače za plažo.

Obveznosti:
Varščina za škodo znaša 500 ev

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury Beachfront Villa Mare with private pool in Orebic - Peljesac

5-sobna vila 9 oseb
260 m2 WiFi MAX 9 4 spalnice in 4 kopalnice 7 postelj + 2 dodatni ležišči
Vila Mare se nahaja v majhnem mestu Orebić, le 1 m od morja in 400 m od centra mesta Orebić. Vila Mare ima pritličje, prvo in drugo nadstropje. Primeren je za namestitev 7 - 9 oseb. Pritličje Ville Mare vključuje prostorno dnevno sobo s kaminom, profesionalno popolnoma opremljeno kuhinjo s prijetno jedilnico in kopalnico s tušem. Na prvem nadstropju vile se nahajata dve spalnici z zakonskima posteljama, ki si delita kopalnico s tušem. Na drugem nadstropju vile se nahaja glavna spalnica z zakonsko posteljo. Tu je tudi moderno opremljena kopalnica s ločeno kadjo. Na tem velikem območju je možnost postavitve dodatne postelje. Posebnost tega posestva je zagotovo prostorno dvorišče, bogato z raznoliko sredozemsko vegetacijo in opremljeno z jedilno garnituro in ležalniki. Še ena pomembna značilnost vile je njen bazen s slano vodo. V dvorišču se nahaja tudi senčnik z jedilnico in zunanjim žarom. Vila Mare je v celoti klimatizirana in ima dostop do interneta. Vila ima tudi zasebno parkirišče za svoje goste. V ceno je vključeno: menjava brisač vsakih 7 dni, menjava posteljnine vsakih 7 dni, prvo, končno čiščenje in čiščenje vsakih 7 dni, vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali na zahtevo, otroška posteljica in stol za hranjenje, WI FI, vključena turistična taksa, zunanje parkirno mesto, paket dobrodošlice. Dodatne storitve na voljo brezplačno: masažni stol, zunanje parkirišče, ležalniki na plaži, posamezna zložljiva postelja * 2, brisače za plažo. Obveznosti: Varščina za škodo znaša 500 ev
TV
dvd predvajalnik
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Beachfront Villa Mare with private pool in Orebic - Peljesac

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Lokacija namestitve Luxury Beachfront Villa Mare with private pool in Orebic - Peljesac

  42.975551
  17.188928