Luxury Beachfront Villa Castello Bol with private pool at the promenade Zlatni Rat at the beach in Bol - Brac

Put Zlatnog rata 34, 21420 Bol 43.258797,16.646508 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Castello Bol ima površino 300 m2 in je sestavljena iz dveh ločenih stanovanjskih objektov, ki skupaj imata 6 spalnic s 12 (+4) ležišči, 6 kopalnic in je primerna za 16 oseb.

Prvi stanovanjski objekt vile Castello Bol z bazenom se nahaja ob sprehajalni poti Zlatni Rat, le 5 m od plaže in 500 m od centra mesta.

Prvi stanovanjski objekt je razdeljen na dve nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. V pritličju se nahaja moderna kuhinja z jedilnico in prostorna dnevna soba s kaminom. V prvem nadstropju je velika glavna spalnica s balkonom in lastno kopalnico. V tem delu je tudi soba za rekreacijo in še ena spalnica opremljena z zakonsko posteljo, lastno kopalnico s tušem in balkonom s pogledom.

Drugi stanovanjski objekt te edinstvene vile ima prav tako dve nadstropji - pritličje in prvo nadstropje. Na vsakem nadstropju sta dva apartmaja; oba vključujeta zakonsko posteljo, kopalnico, majhno kuhinjo in omaro.

Villa Castello Bol je v celoti klimatizirana, ima WIFI, dvorišče, ki povezuje dva stanovanjska objekta, eno parkirno mesto v bližini vile za vse goste.

V ceno je vključeno: Menjava brisač vsakih 3 dni, Menjava posteljnine vsakih 3 dni, Otroška posteljica in visoki stol, Toaletne potrebščine, WIFI, Turistična taksa, Prvo, končno čiščenje in čiščenje vsakih 7 dni, Vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali na zahtevo.

Dodatne storitve na voljo brezplačno: Zunanje parkirno mesto za eno osebo, Ležalniki na plaži, Brisače za plažo, Sobno kolo, Kavč na razteg za eno osebo.

Obveznosti

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 10m

Razpoložljivost namestitve Luxury Beachfront Villa Castello Bol with private pool at the promenade Zlatni Rat at the beach in Bol - Brac

7-sobna vila 16 oseb
300 m2 WiFi MAX 16 6 spalnic in 6 kopalnic 12 postelj + 4 dodatna ležišča
Vila Castello Bol ima površino 300 m2 in je sestavljena iz dveh ločenih stanovanjskih objektov, ki skupaj imata 6 spalnic s 12 (+4) ležišči, 6 kopalnic in je primerna za 16 oseb. Prvi stanovanjski objekt vile Castello Bol z bazenom se nahaja ob sprehajalni poti Zlatni Rat, le 5 m od plaže in 500 m od centra mesta. Prvi stanovanjski objekt je razdeljen na dve nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. V pritličju se nahaja moderna kuhinja z jedilnico in prostorna dnevna soba s kaminom. V prvem nadstropju je velika glavna spalnica s balkonom in lastno kopalnico. V tem delu je tudi soba za rekreacijo in še ena spalnica opremljena z zakonsko posteljo, lastno kopalnico s tušem in balkonom s pogledom. Drugi stanovanjski objekt te edinstvene vile ima prav tako dve nadstropji - pritličje in prvo nadstropje. Na vsakem nadstropju sta dva apartmaja; oba vključujeta zakonsko posteljo, kopalnico, majhno kuhinjo in omaro. Villa Castello Bol je v celoti klimatizirana, ima WIFI, dvorišče, ki povezuje dva stanovanjska objekta, eno parkirno mesto v bližini vile za vse goste. V ceno je vključeno: Menjava brisač vsakih 3 dni, Menjava posteljnine vsakih 3 dni, Otroška posteljica in visoki stol, Toaletne potrebščine, WIFI, Turistična taksa, Prvo, končno čiščenje in čiščenje vsakih 7 dni, Vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali na zahtevo. Dodatne storitve na voljo brezplačno: Zunanje parkirno mesto za eno osebo, Ležalniki na plaži, Brisače za plažo, Sobno kolo, Kavč na razteg za eno osebo. Obveznosti
dvd predvajalnik
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Beachfront Villa Castello Bol with private pool at the promenade Zlatni Rat at the beach in Bol - Brac

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Lokacija namestitve Luxury Beachfront Villa Castello Bol with private pool at the promenade Zlatni Rat at the beach in Bol - Brac

  43.258797
  16.646508