Luxury Beachfront Villa Bol Oasis with private heated pool at the beach on promenade Zlatni Rat - Bol - Brac

Put zlatnog rata 4, 21420 Bol 43.259626,16.650675 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Vila Bol Oasis se nahaja ob znani plaži Zlatni Rat, v priljubljenem turističnem kraju Bol na otoku Braču. Vila je od morja oddaljena le 5 metrov in se nahaja na prelepi prodnati plaži, 150 m od središča mesta.

Vila Bol Oasis ima 200 m2 površine in se razteza na 2 nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. Primerna je za 8 - 10 oseb.

V pritličju vile se nahaja prostorna dnevna soba z dvema kavčema, veliko teraso in popolnoma opremljena kuhinja. Tu je tudi poseben WC.

V prvem nadstropju vile se nahajajo 4 spalnice, od katerih sta dve glavni spalnici s privatnimi kopalnicami. Na tem nadstropju je tudi dodatna kopalnica.

Najatraktivnejša vsebina te luksuzne vile je velik bazen v dvorišču. Gostom je na voljo tudi zunanji tuš in udoben vrtni komplet.

Vila Bol Oasis je popolnoma klimatizirana in ima brezžični dostop do interneta. Na voljo so tudi 3 rezervirana parkirna mesta za goste.

V ceno je vključeno: menjavanje brisač vsakih 7 dni, menjavanje posteljnine vsakih 7 dni, prvo in končno čiščenje ter čiščenje vsakih 7 dni, vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali po zahtevi, otroška posteljica in visoki stol, WI FI, turistična taksa, zunanje parkirno mesto, upravitelj vile, hišni ljubljenčki na zahtevo.

Na voljo so tudi dodatne brezplačne storitve: zunanje parkirno mesto, zakonska postelja.

Depozit za morebitno škodo znaša 800 evrov ob prihodu in se vrne ob odhodu.

Prijava: 16:00 h
Odjava: 10:00 h

Oddaljenost objekta od:
 • Plaže: 50m

Razpoložljivost namestitve Luxury Beachfront Villa Bol Oasis with private heated pool at the beach on promenade Zlatni Rat - Bol - Brac

5-sobna vila 10 oseb
200 m2 WiFi MAX 10 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj + 2 dodatni ležišči
Vila Bol Oasis se nahaja ob znani plaži Zlatni Rat, v priljubljenem turističnem kraju Bol na otoku Braču. Vila je od morja oddaljena le 5 metrov in se nahaja na prelepi prodnati plaži, 150 m od središča mesta. Vila Bol Oasis ima 200 m2 površine in se razteza na 2 nadstropji: pritličje in prvo nadstropje. Primerna je za 8 - 10 oseb. V pritličju vile se nahaja prostorna dnevna soba z dvema kavčema, veliko teraso in popolnoma opremljena kuhinja. Tu je tudi poseben WC. V prvem nadstropju vile se nahajajo 4 spalnice, od katerih sta dve glavni spalnici s privatnimi kopalnicami. Na tem nadstropju je tudi dodatna kopalnica. Najatraktivnejša vsebina te luksuzne vile je velik bazen v dvorišču. Gostom je na voljo tudi zunanji tuš in udoben vrtni komplet. Vila Bol Oasis je popolnoma klimatizirana in ima brezžični dostop do interneta. Na voljo so tudi 3 rezervirana parkirna mesta za goste. V ceno je vključeno: menjavanje brisač vsakih 7 dni, menjavanje posteljnine vsakih 7 dni, prvo in končno čiščenje ter čiščenje vsakih 7 dni, vzdrževanje bazena vsakih 7 dni ali po zahtevi, otroška posteljica in visoki stol, WI FI, turistična taksa, zunanje parkirno mesto, upravitelj vile, hišni ljubljenčki na zahtevo. Na voljo so tudi dodatne brezplačne storitve: zunanje parkirno mesto, zakonska postelja. Depozit za morebitno škodo znaša 800 evrov ob prihodu in se vrne ob odhodu. Prijava: 16:00 h Odjava: 10:00 h
dvd predvajalnik
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury Beachfront Villa Bol Oasis with private heated pool at the beach on promenade Zlatni Rat - Bol - Brac

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury Beachfront Villa Bol Oasis with private heated pool at the beach on promenade Zlatni Rat - Bol - Brac

  43.259626
  16.650675