Luxury and stone Villa Ani with a heated pool

DOL 22 b, 21410 Postira 43.349884,16.624634 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Kamnita vila Ani v etno-eko vasi Dol je le 3 km od plaže in mesta Postira. Vila Ani je novo zgrajena razkošna kamnita hiša v tradicionalnem dalmatinskem slogu, ki ponuja vse, kar sodoben gost potrebuje za popolne in sproščujoče počitnice. Vila Ani je visoko kakovostno opremljena, zelo udobna in elegantna notranjost velikosti 480 m2, razporejena na 2 nivojih, ki se nahaja na 520 m2 ograjenem zemljišču s panoramskim razgledom na dolino Dol in morje. Lahko sprejme do 8 oseb. Je popolnoma klimatizirana, z brezplačnim WiFi-jem in ponuja zasebni ogrevani bazen velikosti 30 m2 s sistemom brez klora, poletno kuhinjo z jedilnim prostorom in žarom, popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor, 4 spalnice z zakonsko posteljo, 3 kopalnice, majhen vrt s sezonskimi zelenjavami za vašo uporabo in namizni tenis skupaj s nekaj igračami za najmlajše.
Je popolna nepremičnina za sproščujoče družinske počitnice, kjer lahko uživate v rustikalni arhitekturi in očarljivi atmosferi vile Ani in samega soseske Dol.
Tu je podroben opis tega, kar je ekskluzivno ponujeno za vas:
* ZUNANJOST ponuja zasebni ogrevani bazen 8,2m x 3,6m brez klora z neskončnim robom in pogledom na morje; teraso za sončenje s 4 ležalniki; kotiček za sprostitev; poletno kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom za vino in tradicionalnim žarom; pokrito jedilno mizo za 8 oseb; zunanji tuš ob bazenu; zunanjo mizo za namizni tenis (v garaži); sezonski vrt za vašo uporabo.
* PRITLIČJE pon

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury and stone Villa Ani with a heated pool

5-sobna vila 8 oseb - balkon / terasa, pogled: na morje, na gore
200 m2 WiFi MAX 8 4 spalnice in 4 kopalnice 8 postelj
Kamnita vila Ani v etno-eko vasi Dol je le 3 km od plaže in mesta Postira. Vila Ani je novo zgrajena razkošna kamnita hiša v tradicionalnem dalmatinskem slogu, ki ponuja vse, kar sodoben gost potrebuje za popolne in sproščujoče počitnice. Vila Ani je visoko kakovostno opremljena, zelo udobna in elegantna notranjost velikosti 480 m2, razporejena na 2 nivojih, ki se nahaja na 520 m2 ograjenem zemljišču s panoramskim razgledom na dolino Dol in morje. Lahko sprejme do 8 oseb. Je popolnoma klimatizirana, z brezplačnim WiFi-jem in ponuja zasebni ogrevani bazen velikosti 30 m2 s sistemom brez klora, poletno kuhinjo z jedilnim prostorom in žarom, popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor, 4 spalnice z zakonsko posteljo, 3 kopalnice, majhen vrt s sezonskimi zelenjavami za vašo uporabo in namizni tenis skupaj s nekaj igračami za najmlajše. Je popolna nepremičnina za sproščujoče družinske počitnice, kjer lahko uživate v rustikalni arhitekturi in očarljivi atmosferi vile Ani in samega soseske Dol. Tu je podroben opis tega, kar je ekskluzivno ponujeno za vas: * ZUNANJOST ponuja zasebni ogrevani bazen 8,2m x 3,6m brez klora z neskončnim robom in pogledom na morje; teraso za sončenje s 4 ležalniki; kotiček za sprostitev; poletno kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom za vino in tradicionalnim žarom; pokrito jedilno mizo za 8 oseb; zunanji tuš ob bazenu; zunanjo mizo za namizni tenis (v garaži); sezonski vrt za vašo uporabo. * PRITLIČJE pon
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
minibar
ločen WC
ločena kuhinja
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury and stone Villa Ani with a heated pool

Dodatne aktivnosti
 • Namizni tenis
 • Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Garaža
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Wellness & SPA
 • Zunanji ogrevan bazen
 • Lokacija namestitve Luxury and stone Villa Ani with a heated pool

  43.349884
  16.624634