Luxury 5-bedroom Villa Altabianca 50m from beach

Ulica Bana Josipa Jelačića 11, 21400 Supetar 43.383881,16.546997 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

NOVO! Luksuzna vila Altabianca s 5 spalnicami, ogrevanim bazenom, finsko savno in zunanjim kinom, 50m od plaže

Vila Altabianca se nahaja v majhnem obmorskem mestu Supetar na otoku Brač, priljubljeni destinaciji za poletne počitnice na Hrvaškem. Ko se približate pristanišču (iz Splita), vas bodo navdušile tipične dalmatinske kamnite hiše in mogočna župnijska cerkev v ozadju. Vendar pa ni čudovito le staro mestno jedro, ampak so plaže v Supetarju čudovite, obstaja veliko krajev za obisk v neokrnjenem okolju in sredozemskem duhu, popoln kraj za nepozabne počitnice. Poleg tega je na voljo široka paleta aktivnosti in številne neverjetne možnosti za izlete v okolici.

Luksuzna in sodobna arhitekturna zasnova vile Altabianca, z odprtimi belimi stenami, ki obkrožajo območje bazena in dajejo posebno arhitekturno značilnost tej neverjetni nepremičnini, se razprostira na 225 m² bivalne površine in se nahaja le 10 minut hoje od središča Supetarja in pristanišča, na 481 m² ograjenem zemljišču, v neposredni bližini plaže in restavracij.
Vila lahko sprejme 11 oseb v 5 spalnicah, 5 kopalnicah, kotičku za sprostitev na strehi, finski savni, ogrevanem zasebnem bazenu s hidromasažo, zunanjem projektorju (vaš zasebni kino na prostem) in zelo prostornem dnevnem prostoru z velikimi okni, ki tekoče povezujejo notranjost z bazenom.

Notranjost je zelo dobro organizirana in oblikovana, s polovičnimi nadstropji za organizacijo spalnic, je popolnoma klimatizirana, z brezplačnim brezžičnim internetom, PS4 in opreml

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve Luxury 5-bedroom Villa Altabianca 50m from beach

6-sobna vila 11 oseb
225 m2 WiFi MAX 11 5 spalnic in 5 kopalnic 11 postelj
NOVO! Luksuzna vila Altabianca s 5 spalnicami, ogrevanim bazenom, finsko savno in zunanjim kinom, 50m od plaže Vila Altabianca se nahaja v majhnem obmorskem mestu Supetar na otoku Brač, priljubljeni destinaciji za poletne počitnice na Hrvaškem. Ko se približate pristanišču (iz Splita), vas bodo navdušile tipične dalmatinske kamnite hiše in mogočna župnijska cerkev v ozadju. Vendar pa ni čudovito le staro mestno jedro, ampak so plaže v Supetarju čudovite, obstaja veliko krajev za obisk v neokrnjenem okolju in sredozemskem duhu, popoln kraj za nepozabne počitnice. Poleg tega je na voljo široka paleta aktivnosti in številne neverjetne možnosti za izlete v okolici. Luksuzna in sodobna arhitekturna zasnova vile Altabianca, z odprtimi belimi stenami, ki obkrožajo območje bazena in dajejo posebno arhitekturno značilnost tej neverjetni nepremičnini, se razprostira na 225 m² bivalne površine in se nahaja le 10 minut hoje od središča Supetarja in pristanišča, na 481 m² ograjenem zemljišču, v neposredni bližini plaže in restavracij. Vila lahko sprejme 11 oseb v 5 spalnicah, 5 kopalnicah, kotičku za sprostitev na strehi, finski savni, ogrevanem zasebnem bazenu s hidromasažo, zunanjem projektorju (vaš zasebni kino na prostem) in zelo prostornem dnevnem prostoru z velikimi okni, ki tekoče povezujejo notranjost z bazenom. Notranjost je zelo dobro organizirana in oblikovana, s polovičnimi nadstropji za organizacijo spalnic, je popolnoma klimatizirana, z brezplačnim brezžičnim internetom, PS4 in opreml
TV
balkon
dnevno-bivalni prostor
klimatska naprava
ločen WC
ločena kuhinja
savna
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Luxury 5-bedroom Villa Altabianca 50m from beach

Za otroke
 • Otroška posteljica
 • Otroški stolček
 • Zunanje aktivnosti
 • Žar
 • Parkirišče
 • Zasebno parkirišče
 • Dodatne storitve
 • Pralni stroj
 • Sušilni stroj
 • Lokacija namestitve Luxury 5-bedroom Villa Altabianca 50m from beach

  43.383881
  16.546997