House Tonka Sweet Dreams

Put Čada 72, 21412 Pučišća 43.343842,16.747314 Telefon: +385 1 3000 678 Prikaži na zemljevidu

Lepa hiša Tonka Sweet Dreams se nahaja v bližini Pučišća na otoku Braču. Ta čarobna hiša ima dve spalnici, eno z zakonsko posteljo in drugo z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici s tušem in glavni prostor. V glavnem prostoru lahko najdete dnevno sobo s televizijo in raztegljivim kavčem za dodatne goste, dobro opremljeno moderno kuhinjo, velik kamin in jedilnico. Na prostem je senčen prostor za žar in prostor za sedenje, kjer lahko uživate s svojo družino in prijatelji med vročimi poletnimi večeri. Tu je tudi zasebni bazen, če se želite sprostiti in ohladiti. Ob bazenu so ležalniki za sončenje in zunanji tuš. Iz zasebnega sredozemskega vrta, obdanega z oljkami, lahko vidite morje in obalo.
Mesto Pučišća je oddaljeno 1 km, tako da lahko uživate v zasebnosti in miru, hkrati pa ste blizu restavracij, tržnic in drugih storitev.

Oddaljenost objekta od:

Razpoložljivost namestitve House Tonka Sweet Dreams

3-sobna vila 6 oseb - terasa, pogled: na gore
100 m2 WiFi MAX 6 2 spalnici in 2 kopalnici 6 postelj
Lepa hiša Tonka Sweet Dreams se nahaja v bližini Pučišća na otoku Braču. Ta čarobna hiša ima dve spalnici, eno z zakonsko posteljo in drugo z dvema ločenima posteljama, dve kopalnici s tušem in glavni prostor. V glavnem prostoru lahko najdete dnevno sobo s televizijo in raztegljivim kavčem za dodatne goste, dobro opremljeno moderno kuhinjo, velik kamin in jedilnico. Na prostem je senčen prostor za žar in prostor za sedenje, kjer lahko uživate s svojo družino in prijatelji med vročimi poletnimi večeri. Tu je tudi zasebni bazen, če se želite sprostiti in ohladiti. Ob bazenu so ležalniki za sončenje in zunanji tuš. Iz zasebnega sredozemskega vrta, obdanega z oljkami, lahko vidite morje in obalo. Mesto Pučišća je oddaljeno 1 km, tako da lahko uživate v zasebnosti in miru, hkrati pa ste blizu restavracij, tržnic in drugih storitev.
TV
dnevno-bivalni prostor
ločen WC
kamin
terasa
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve House Tonka Sweet Dreams

Zunanje aktivnosti
  • Žar
  • Parkirišče
  • Zasebno parkirišče
  • Dodatne storitve
  • Pralni stroj
  • Lokacija namestitve House Tonka Sweet Dreams

    43.343842
    16.747314