Smučanje Savognin

80 kilometrov izjemno širokih smučarskih prog, pršič, snežni kanal in številne skakalnice sestavljajo smučarski in snowboarderski raj Savognina. Številne naprave, kot so snežno kolo, sani ski-fox ali airboardi vam pričarajo eksotične dogodivščine na snegu. Bivio, paradiž za turno smuko, nudi 21 različnih prog v nedotaknjeni naravi. Otroci, starejši od 2 let, se lahko med igro učijo prvih korakov s smučmi ali boardi v Pinocchio-Club. Drsanje na pohodnih stezah? Za navdušence je na voljo 3 km dolga ledena steza med Bad Alvaneu in Surava. V kopališču Bad Alvaneu lahko zaplavate tako v notranjem kot tudi zunanjem bazenu, se sprostite v parni kopeli ali v savni.

Vožnja s snežno tubo; vožnja po snežnem toboganu; curling; izleti s sanmi; drsanje; pohodništvo po snegu; savna; masažni center; taborjenje; restavracije (34); bari/pubi (7); diskoteke (1); smučarske koče (3).

Otroška smučišča; otroška vlečnica; otroški park; varstvo; otroški tekoči trak.
Najem: smuči, pancarjev, smučarskih palic, snowboardov, telemark smuči, smuči za turno smučanje ter preostale smučarske opreme; depot za smuči.

Smučišče Savognin

Splošne informacije

Min. višina: 2100 m
Max. višina: 2713 m

Povezave

Letališče: Kloten Zurich, 170 km
Železniška postaja: Tiefencastel, 0 km
Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje

Osnovni podatki o smučišču

Celotno smučišče: 80 km
Najdaljša steza: 12 km
Steze za tek na smučeh: 32 km

Umeten sneg
Nočna smuka

Modra: 33 km
Rdeča: 37 km
Črna: 10 km

Opremljenost

Gondola
Sedežnica
Otroški tekoči trak
Otroška vlečnica
Otroški park
Otroška proga
Sidro
Vzpenjača