Terme Ljutomer

Kje se nahajajo »Bioterme Mala Nedelja«?
Bioterme se nahajajo v Mali Nedelji v občini Ljutomer. Od središča Ljutomerja so oddaljene 12 km, od Maribora pa slabih 50 km. Nastale so v objemu čiste narave - terme so obdane samo z zelenimi travniki in gozdovi.

Za koga so primerne »Bioterme mala Nedelja«?
Terme so primerne za zdravljenje kroničnih in revmatičnih bolezni, za rehabilitacijo celotnega telesa. Primerne so tudi za pare in družine, saj ponujajo različne pakete za oddih v dvoje ali zabavne počitnice za vso družino.

Kakšna je temperatura vode v »Biotermah Mala Nedelja«?
Temperatura vode se giblje med 30 °C in 36 °C.

Koliko vodnih površin imajo »Bioterme Mala Nedelja«?
V pokritem bazenskem kompleksu je na voljo 600 m2 vodnih površin. Kompleks zajema 5 bazenov: od tega je več masažnih bazenov, večnamenski bazen in otroški bazen. Zunanji bazenski kompleks meri 1.400 m2. Na voljo je 5 bazenov: hitra reka, bazen za mirovanje, večnamenski bazen, masažni bazen in otroški bazen.

Kakšne so savne v »Biotermah Mala Nedelja«?
Za ljubitelje savn so na voljo notranja in zunanja finska savna, zeliščna savna, turška savna in infrardeča savna.

Aktivnosti za otroke v »Biotermah Mala Nedelja«?
Otroci so deležni animacijskih programov, še posebej v času šolskih počitnic (ustvarjalne delavnice, športne in vodne aktivnosti, pustolovščine v naravi). Na bazenskem kompleksu pa lahko uživajo v otroškem bazenu ali hitri reki.

Aktivnosti za odrasle v »Biotermah Mala Nedelja«?
Aktivnosti za odrasle vključujejo pilates, vodno aerobiko, pohode in nordijsko hojo. Družabni večeri so sestavljeni iz tombole ali kviza, žive glasbe ali kulinarične delavnice.

Dodatne aktivnosti v okolici »Bioterm mala Nedelja«
Okolica Bioterm spada pod krajinski park, zato tvori idealne kolesarske poti po Pomurju, med gričevnati vinogradi, gozdovi, jezeri in ravnicami. Prav tako je primerna za pohodništvo, prehod po Grossmanovi poti ali poti Cirila in Metoda. V srcu Prlekije, Ljutomeru, obiskovalci najdejo Hipodrom. Muzej Ljutomerskega kasača, Splošno muzejsko zbirko in zbirko I. slovenskega tabora.

Restavracije v bližini »Bioterm Mala Nedelja«
V neposredni bližini restavracij ni, se pa nahajajo v sosednjih vasicah približno 7-10 km stran, kjer gosti lahko obiščejo številne kmečke turizme s pestro izbiro domače kulinarike in lokalnih vin. Več izbire gostje najdejo v bližnjem Ljutomeru.

Živilske trgovine v bližini »Bioterm Mala Nedelja«
Do najbližje trgovine goste ločita 2 kilometra.

Ljutomer

Splošne informacije

Min. višina: 155 m
Max. višina: 174 m

Povezave

Direkten avtobus z železniške postaje
Direkten smučarski avtobus z železniške postaje