Ladies Ski Opening 2022 | 8.12.2022 - 11.12.2022

Tradicionalni Ladies Ski Opening bomo tudi letos izvedli v božično obarvanem Zell am See-ju.

Garntirano smučanje, ne glede na snežne razmere v dolini.

Program ski openinga je pripravljen in ne pričakujemo, da bodo veljale neke večje omejitve. Večerni del programa bomo objavili nekaj dni pred samimi ski openingom, saj bo le ta usklajen na število udeležencev in morebitne lokalne usmeritve.

Letos se bomo družili že 14. leto zapored. Pripravite se na presenečenja in zabavo vseh zabav! ;)

NOVO
Tudi tokrat na povečanem smučišču: Zell am See se je namreč povezal s Saalbach Hinterglemm smučiščem, skupaj kar 408 km smučarskih prog.

Ladies Ski Opening 2022 | 8.12.2022 - 11.12.2022

Ladies Ski Opening

Predpraznični Zell am See nam bo zopet ponudil obilo zabave in snežnih radosti.

Za letošnje leto ne pričakujemo večjih omejitev. Si pa puščamo možnost za prilagajanje programa. Vsekakor bo glavno vodilo izvesti program varno in v skladu z lokalnimi direktivami. Z lokalnimi oblastmi smo v tesnem stiku in spremljamo navodila. Zato bo finalni, predvsem večerni program predstavljen nekaj dni pred odhodom.

Ideja samega ski openinga se ne bo spreminjala, prilagajal se bo le format izvedbe.

Tudi letos boste brezplačno testirale nove smuči, ne pozabimo še, da je naš ski opening edini, ki ZAGOTAVLJA sneg. Smučarska vozovnica namreč velja tudi za bližnji ledenik Kitzsteinhorn (bolje poznan kot Kaprun), ki ima sedaj novo gondolo prav iz vasi Kaprun. Nikar ne zamudite zabave vseh zabav!

Zell am See

Zell am See je od Ljubljane oddaljen približno 3 ure vožnje. Velja za TOP 10 avstrijskih destinacij in destinacija, ki je v zadnjem obdobju največ vložila v izboljšanje žičniške in namestitvene infrastrukture.

Zell am See je tipično avstrijsko turistično mestece, ki leži ob jezeru Zell. V decembrskem času je mestece božično okrašeno in prav posebaj idilično. Okoli se vije vonj po cimetu, punču in ostalih specialitetah, ki jih pripravljajo na božičnih stojnicah. Vsi objekti v Zell am See-ju omogočajo enostavni dostop (na peš) do smučišča in vozila pravzaprav sploh ne potrebujete.

Smučarska vozovnica pa vam omogoča smučanje tudi na Kaprunu in Kitzsteinhorn ledeniku ter smučiščih Saalbach Hinterglemma. Zell am See in Saalbach Hinterglemm sta od 2019 uradno povezani smučišči. Iz Zell am See vas do smučišča Saalbach Hinterglem (v Viehhofen) spusti gondola, medtem ko se v Saalbach odpeljete s krožnim ski busom. Nazaj se do Viehhofen pripeljete na smučeh in se v Zell am See dvignete z gondolo.

Samo smučišče Zell am See nudi 100 km urejenih prog in kar nekaj koč s fantastičnimi razgledi. Za vse smučarske navdušence, pa je na voljo razširjeno smučišče, kot opisano zgoraj s skupaj preko 400 km urejenih prog.

Ponudba

Cenik:
 • V apartmaju: od 236 € (za dekleta ne 236 €, ampak že od 177 €)
 • V hotelu 3: od 293 € (za dekleta ne 293 €, ampak že od 220 €) - nočitev z zajtrkom.
 • V hotelu 4: od 465 € (za dekleta ne 465 €, ampak že od 349 €) - z wellnessom in polpenzionom.
 • (Cena velja na osebo ob polni zasedenosti apartmaja ali sobe.)
V ceno je vključeno:
 • 3 noči bivanje v apartmaju ali hotelu.
 • Za hotelske goste nočitev z zajtrkom ali polpenzion.
 • 2 dnevna smučarska vozovnica (petek, sobota) z možnostjo doplačila za 3 ali 4 dnevno vozovnico za smučišča: Zell am See, Saalbach Hinterglemm, Kitzsteinhorn - Kaprun.
 • Keycard deposit za smučarsko vozovnico.
 • Test smuči.
 • Ločena zapestnica moški/ženske za vse udeležence Ladies Ski Openinga.
 • Ekskluzivne zabave "zaprtega tipa" za vse udeležence Ladies Ski Opening.
 • Dodatne storitve odvisno od objekta (opis pri vsaki ponudbi).
 • Welcome drink ob prihodu in spoznavnem večeru.
 • Ekipa animatorjev, učiteljev smučanja, DJ in nastopajoči.


V ceni le za dekleta:
 • Plačajo 3 osebe, bivajo 4*.
 • Pijača dobrodošlice.
 • Welcome darilni paket presenečenja naših sponzorjev.
 • Učitelji smučanja.
 • Bogate nagrade na smučišču.
 • *Popust 3=4 se uveljavi po opravljeni rezervaciji - na email prejmete potrditev korekture cene rezervacije. Popusti se ne seštevajo. Pridružujemo si pravico do spremembe programa.
MountVacation si pridružuje pravico do spremembe programa v skladu z danimi možnostmi in omejitvami na lokaciji. Neobratovanja smučišča Zell am See zaradi pomanjkanja snega ni razlog za odpoved aranžmaja oz. za kakršnokoli vračilo sredstev. V smučarski vozovnici je vključen tudi ledenik Kitzsteinhorn, ki bo deloval v vsakem primeru in iz mesta Zell am See bo organiziran brezplačen lokalni prevoz do smučišča in nazaj. Vse udeležence naprošamo, da so pozorni na lokalne omejitve in lastna prepričanja glede morebitnega ponovnega PCT. V kolikor gosti ne bodo izpolnjevali lokalnih omejitev, s tem NE BO izpolnjen pogoj višje sile, pri katerem bi bili opravičeni do brezplačne odpovedi programa.

Slučajen pozitiven test pred odhodom oz. samoizolacija, je del zavarovanja rizika odpovedi potovanja in ne del višje sile. Zato vse udeležence naprošamo, da si uredijo RIZIKO ODPOVEVEDI ZAVAROVANJA ali pri nas ali samostojno.

V primeru višje sile: prepoved vstopa v državo, regijo, kraj ali obvezna karantena pri vstopu ali vračanju v domovino, imajo gosti možnost odpovedi. Vplačana sredstva se lahko uporabijo za katerikoli drug aranžma, kjerkoli v Evropi znotraj ponudbe MountVacation ali se vrnejo nazaj gostu. MountVacation si po splošnih pogojih pridružuje pravico do zadržanja administrativnih stroškov. Vsi gosti potujejo na lastno odgovornost.


Program

Četrtek 8.12.2022
8.00 – 10.00 Jutranji prihod in prevzem smučarskih vozovnic
9.00 – 16.00 Smučanje
15.00 – 20.00 Prevzem namestitev, smučarskih vozovnic in programa
20.00 – 24.00 Spoznavno druženje
Petek 9.12.2022
9.00 – 16.00 Smučanje na smučišču Zell am See, Saalbach Hinterglemm ali/in ledeniku Kitzsteinhorn (Kaprun)
10.00 – 14.00 Test smuči v Zell am See
10.00 – 14.00 Smučanje z učitelji smučanja / snowboardanja v Zell am See
14.00 – 16:00 Après-ski z DJ v legendarnem Schnaps Hans baru na 2000 m n.v.
16.00 – 04:00 Druženje v skladu s programom, ki bo fiksiran nekaj dni pred odhodom v skladu z morebitnimi lokalnimi usmeritvami
Sobota 10.12.2022
9.00 – 16.00 Smučanje na smučišču Zell am See, Saalbach Hinterglemm ali/in ledeniku Kitzsteinhorn (Kaprun)
10.00 – 14.00 Test smuči v Zell am See
10.00 – 14.00 Smučanje z učitelji smučanja / snowboardanja v Zell am See
14.00 – 16:00 Après-ski z DJ v legendarnem Schnaps Hans baru na 2000 m n.v.
16.00 – 04:00 Druženje v skladu s programom, ki bo fiksiran nekaj dni pred odhodom v skladu z morebitnimi lokalnimi usmeritvami
Nedelja 11.12.2022
Odjave iz hotelov in apartmajev
9.00 – 16.00 prosto smučanje

Mnenja

Želiš pokazati to neverjetno ponudbo prijatelju/prijateljici? Morda partnerju? Ali pa imaš za nas kakšno vprašanje?
Kar pogumno... pišite in delite :-)