Hotel Odalys Le Chalet Alpina

Route de la Grande Motte, 73320 Tignes 45.481602,6.93647 Telefon: +33 (0)7 57 92 18 91 Prikaži na zemljevidu

Nastanitev Hôtel Odalys Chalet Alpina se nahaja nad velikim smučiščem Tignes, le nekaj sto metrov od sedežnic v vasici Val Claret in v neposredni bližini trgovin in smučarske šole. Vzdušje v Val Claretu je vedno praznično, saj se popoldan in zvečer redno odvijajo različni dogodki. Prav tako so vam v smučarskem središču na voljo prostor za vodne športe z bazeni, tobogani in wellness storitvami le Lagon, športni center, in številne aktivnosti, kot so krpljanje, vožnja s sanmi s pasjo vprego in z motornimi sanmi, potapljanje pod ledom, jadralno padalstvo, drsanje, alpinizem ter skvoš, badminton in podobno. Žičnica, ki vodi na znani ledenik Grande Motte, je od hotela oddaljena le 150 m.

Nastanitev Hôtel Odalys Chalet Alpina sestavljajo sobe in suite, opremljene v značilnem gorskem slogu z lesenim pohištvom. Sobe lahko sprejmejo 2 oziroma 3 osebe in vključujejo manjšo kuhinjo in kopalnico s kadjo ali tušem in straniščem. Suite so nekoliko večje in imajo še dodaten prostor s pogradom. Večina jih ima balkon s pogledom na Tignes. Wi-Fi je brezplačen.

V vaše bivanje je vključen tudi polpenzion v restavraciji L'Alpine Café, kjer so vam vsak dan na voljo samopostrežni obroki. Prav tako se lahko brezplačno kopate v ogrevanem bazenu in obiščete savno.

V nastanitvi Hôtel Odalys Chalet Alpina se lahko pozanimate o izposoji smučarske opreme, nakupu smučarskih kart in vpisu v šolo smučanja. Izkoristite lahko tudi storitev prevoza po smučišču.

Parkirišče na prostem nasproti nastanitve in pokrito parkirišče, ki se nahaja 400 m od nastanitve, sta vam na voljo ob predhodni rezervaciji in doplačilu.

V hotelu je 5 sob, ki so prilagojene gibalno oviranim osebam.

Hišni ljubljenčki so v nastanitvi Hôtel Odalys Chalet Alpina dobrodošli; morda bo potrebno doplačilo.

Gostom nastanitve Hôtel Odalys Chalet Alpina v Tignesu so bile všeč velike sobe, dobra hrana in prijazno osebje.

Oddaljenost objekta od:
  • Najbližjega smučišča: 200m
  • Trgovine z živili: 130m
  • Bara, puba: 400m
  • Jezera: 1200m
  • Centra vasi: 1900m
  • Restavracije: 550m
  • Glavnega smučišča: 200m

Razpoložljivost namestitve Hotel Odalys Le Chalet Alpina

Studio apartma 3 osebe z balkonom
18 m2 WiFi MAX 3 1 kopalnica 2 postelji + 1 možnost dodatnega ležišča
Soba za 2 ali najveè 3 osebe + 1 otrok (18 m2) obsega dnevno sobo z raztegljivo posteljo za 2 ali 2 loèeni postelji ali 1 zložljivo ali klasièno zakonsko posteljo, hodnik s pogradom, opremljeno kuhinjsko nišo (dve elektrièni plošèi, hladilnik), kopalnica ali tuš z wc. Soba je opremljena s telefonom, kabelsko tv, v nekaterih sobah je tudi balkon.
TV
balkon
LCD TV
opremljena kuhinja
telefon
nekadilska
ločen WC
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
Kitchenette
brezžična internetna povezava
Suita 4 osebe standard z balkonom
35 m2 WiFi MAX 4 1 spalnica in 1 kopalnica 2 postelji + 2 dodatni ležišči
Suita za 2, 3 ali najveè 4 osebe (cca. 25 do 36 m2) obsega dnevno sobo z 2 enojnima posteljama ali z dvojno posteljo, vežo s pogradom (v nekaterih apartmajih v spalni kabini), opremljeno kuhinjsko nišo (dve elektrièni plošèi, hladilnik, mikrovalovna peèica, pomivalni stroj), kopalnico, veèinoma loèen wc. Suita je opremljena s telefonom, kabelsko tv, v nekaterih suitah je tudi balkon.
TV
balkon
LCD TV
opremljena kuhinja
telefon
nekadilska
ločen WC
dnevno-bivalni prostor z jedilnico
Kitchenette
brezžična internetna povezava

Storitve nastanitve Hotel Odalys Le Chalet Alpina

Lokacija namestitve Hotel Odalys Le Chalet Alpina

45.481602
6.93647